anfidya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben uyguladıklarımı söylüyorum sadece. Seo ile 2 günde ilk sıraya çıkacak değilim. Herkesin kendince yöntemleri vardır. Ben gerçek, bolu ve aktif ziyaretçiyi çekme yolunu buldum..

Benim elimde 15-20k yı baya baya aşacak kadar bot var. Onlarla paravan bloglarımı kasıyorum sanki google üzerinden geliyormuş gibi.

Keşke insanları karalamak bu kadar kolay olmasa.. Hitleri yoluna koyduktan sonra size site adresini veririm bakar edersiniz bir şeyler öğrenirsiniz

---

Arkadaşlar özel mesajlar geliyor ısrarla programı paylaş, sat, söyle diye

Zaten yazılımla baya haşır neşirim eğer böyle hit getirecek bir program yazsaydım çoktan lisanslayıp satıyor olurdum.

Gelipte burada bilenlerden yardım almak için konu açmazdım..
dostum öncelikle seni karalamıyorum. zaten böyle bir amacım yok ve olamaz

bende şunu söylüyorum. eğer şu seo işinden biraz anlıyorsam,
günlük 18.000 kere aratılan ve birçok dişli rakibi olan ayrı ayrı 3 kelimede 1. sıradaysam dediklerime kulak vermeni öneririm.

amacım ukalalık değil. ama bu tarz hitler sadece sana zarar verir.

neden biliyormusun?

zamanında bende kullandım o botları. googlede arama yaparak kelimene tıklayarak gelen botlardan bahsediyorum.

Bu konuda googleyi kandırmak mümkün değil. Nasıl 20 liraya aldığın 10.000 wiki link sitene zararlıysa, bu yöntemlerde sitene zararlıdır.

Bak dikkatini çekmek isterim. Sitene yararı yok demiyorum. Direk olarak sitene zararı var diyorum...

Beni dinlemek ya da dinlememek senin bileceğin iş tabiki de.

Şunu düşün. Botla ziyaretçi çekmeyi bir bilen sen değilsin. Eğer çalışan bir sistem olsaydı ben dahil herkes bunu kullanmazmıydı?

Ben artık sana yazmayacağım. Ama bilmeni isterim ki böyle durumlar ancak ve ancak tecrübeyle sabittir.

Birkaç hafta sonra sıralamalardan tamamen sitenin silindiğini görünce, o botlara yakından bile bakmayacaksın.

Google yüzlerce, belki binlerce mühendis çalıştırıyor. Yükselmek bu kadar basit olduğu gerçek olsaydı onlar bunu farketmeyecek miydi?

Herneyse. Site senin, sitenin geleceğide senin.

Sadece artık biliçlenmek gerekiyor, başarılı olmak için hile yapmak değil, özverili olmak gerektiğini bilmeniz gerekiyor...