bir insan neden sitesine botla ziyaretçi çeker bir türlü akıl erdiremem bu işe. hiçbir amacı, hiçbir yararı olmayan bir kişi 15-20 k sahte hiti gördüğünde mutlu mu oluyor. bilemedim...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:18:03 -->-> Daha önceki mesaj 13:15:30 --
kusura bakmayın ama gerçekten pek inandırıcı değil. gelişmiş seo dediğiniz 1 günde hitleri %3000 civarında oynatmaz. %99.9 eminim ki gelen ziyaretçiler fake, boş, etkisiz...
Ben uyguladıklarımı söylüyorum sadece. Seo ile 2 günde ilk sıraya çıkacak değilim. Herkesin kendince yöntemleri vardır. Ben gerçek, bolu ve aktif ziyaretçiyi çekme yolunu buldum..
Benim elimde 15-20k yı baya baya aşacak kadar bot var. Onlarla paravan bloglarımı kasıyorum sanki google üzerinden geliyormuş gibi.
Keşke insanları karalamak bu kadar kolay olmasa.. Hitleri yoluna koyduktan sonra size site adresini veririm bakar edersiniz bir şeyler öğrenirsiniz
---
Arkadaşlar özel mesajlar geliyor ısrarla programı paylaş, sat, söyle diye
Zaten yazılımla baya haşır neşirim eğer böyle hit getirecek bir program yazsaydım çoktan lisanslayıp satıyor olurdum.
Gelipte burada bilenlerden yardım almak için konu açmazdım..