dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama,ordaki komigin anlamını anlayamacak insanlarla burda sahur sahur kırkışıyorum,gülmen gerekmiyordu zaten ordaki komik anlamsız saçma gibi bişey ifade ediyordu. zaten yazımın sonunda :S ifadesi kafa karışıklıgını gösteriyordu DİKKAT EDERSEN GÜLME İFADESİ YOKTU YAZIMDA. Ya allahım kimlele ugraştırıyon sahur sahur.
ama sen bunlara gülebiliyosan espri anlayışın süper gelişmiş.
Not: Basmadıgı belli.

Artı devlet memuru olmuşsunuz adsense peşinde koşuyosunuz. Milletin işi bu burdan karnını doyururken,devletin verdigi yetmiyo bupastadanda pay almaya kalkıyorsunuz. Ama haklısınız devlet dairelerinde memurların işi neki bütün gün bilgisayar başında adsensele ugraşsın,devlet ne olsa parayı veriyor değilmi? Ama haklısınız artık facebook sıktı daha faydalı şeylerle ugraşmanız lazım.
flashmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saat 3.13 şimdi anladım gülmekten karnıma ağrılar girdi. Allah razı olsun gerçekten komikmiş. Yeni çıkarımlarınızı da yazarsanız ayrıca memnun olacağım. Vakit ayırmış ve bizlere bu çok komik olguları açmış olmanız takdire şayan. teşekkürlerle beraber.
Not: Kafamız bassaydı baştan gülerdik. demek ki bazılarına Allah gani vermiş akılı zekayı bazılarına da vermemiş. Buna da şükür. Sizler varsınız.