tşk ederim. hemen değiştiriyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:39:01 -->-> Daha önceki mesaj 17:34:42 --
düzelttim. tekrar deneyebilir misin?
<?= $this->systemMessage?>
şeklindeki kodları
<?php echo $this->systemMessage;?> olarak değiştirmelisiniz. Yukarıdaki uyarıma ek olarak ; ifadelerini de ekleyin.
Ben eklentiyi kendim için çalışır hale getirdim ancak, nedendir bilmiyorum, tab sisteminiz çalışmadı bende. Yani ayarlar penceresinde düğmeler işlevsel olmadı.
Ben de iptal edip, denedim.
Eklenti işlevini yerine getiriyor ancak sıkıntı şu ki, her sayfa, her yazı için klasör oluşturması hoş olmamış. Bunun yerine .html sayfaları oluşturmanız daha yerinde olurdu. Bunun üzerinde çalışmanızı tavsiye ederim. Çünkü binlerce yazısı olanlar için klasör sayısı bazı kısıtlamalar (linux sunucularda var mı bilmiyorum, windows'ta sıkıntı olabilir) yüzünden ileride sorun yaşanabilir.
.htaccess ile yapılabilir mi bilmiyorum ama / sembollerini - ile değiştirip, yönlendirirseniz, klasör yerine dosya oluştururken de aynı sistemi kullanırsanız daha iyi olmaz mı? Tabi sizin sisteminizde farklı bir amacınız, düşünceniz yoksa.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:55:28 -->-> Daha önceki mesaj 17:51:10 --
126. satırı düzeltmemişsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:56:46 -->-> Daha önceki mesaj 17:55:28 --
Ben bütün <? şeklindeki ifadeleri <?php olarak değiştirmelisiniz demiştim, sanırım siz sadece verdiğim örneği değiştirmişsiniz.