osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
edit- 2. sayfaya gelmiş.

Bu seo dan anlayan birkaç kişinin backlinklerini belki de kendilerinden daha sık kontrol ederim. Anchor text konusunda "ya kendilerinin de dedikleri gibi saldırıya maruz kaldılar" ya da farklı pek çok anchor text kullanma stratejisinin kurbanı oldular. bu 2. dediğim 6 ay önce işe yarıyordu. seozeo nun düşmesi tasarımından hemen sonra olmadı. ilk sayfanın sonlarına kadar gerilemişti.
Backlinklerini pek kontrol etmiyordumi senin diğer konuyuda okumuştum. 4-5 aydan beri güncellenmeyen bir sitenin düşmesi normal aslında. Güncellendikden sonra yine sıralamada yükseliyorsa bu sorunun cevabı oluyor aslında.

Benim asıl merak ettiğim google manuel spam ekibi bu kadar gelen backlinkeri analiz ediyormu? yani adamlar bir sayfa için karar verirken bu kadar çok raporu oturup yorumluyor mudur.

Belli bir kelimle veya kelimlerde %30-%40 (sınır ne ise) anchor text alanları cezalandırıyor gibi geliyor. Yoksa % 66 kaliteli sitelerden vs.. vs.. gibi tek tek
analiz yapıyorlarmıdır acep?

Halil_69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi güzelde kardeşim neye göre kime göre. Ben link almıyorum adam bana link vermiş haberim dahi yok. Şimdi google ne yapacak "bu sayfadan sana gelen giden yok al sana ceza"mı diyecek?
Evet diyebilir. Ve tıklanmayan backlink genelde spam link imajı yaratıyor. en azından bu belli bir yüzdenin üzerinde ise nicelik değil nitelik aramak gerekiyor backlinklerde. Ama seozeo.comdaki makalenin tamamını okuyuncada belli bir
yüzde kalitesiz backlink gerekiyormuş.