Selamlar öncelikle yorumlar için teşekkür ederim...
güzel yapmışsın başarılar
En iyi oyunlar!
En Yeni lar! (burda hata var)
şeklindeki bölüm başlıklarını daha göze batacak hale getirirseniz iyi olur,
Yan menü kısa kalmış, oraya da reklam alanı ya da popüler oyunlar bölümü eklenebilir.
En iyi oyunlar slider'ında resimler var ama en azından üzerine gelince oyunun adı görünsün. Resimlerden oyunan ne olduğu anlaşılmıyor.
oyna.php?id=918
şeklindeki linkleri WP'nin kalıcı bağlantılarına uygun hale getirmeye çalışabilirsiniz. Eğer bu sayfaları indeksletmiyorsanız, o başka.
Güzel sade bir tema olmuş, severim böyle temaları. Dağıtırsanız da kullananların çok olacağını düşünüyorum. Renk seçenekleri falan da sunarsanız birçok kişi için çekici olur.
1: En iyi oyunlar, sponsor reklamlar yazan yerde bi' Türkçe karakter problemi çıktı. Onu düzeltip, oranın title bilgilerini admin panelinden çekmenizi sağlayacağım.
2: sitede reklamlara sadece oyuna giriş sayfasında tıklanıyor. oyun içeriğindeki tık oranı çok düşük. bu nedenle yan tarafa reklam koymanın hiç bi anlamı yok, yerleşim bu şekilde iyi dönüş getiriyor. ancak popüler oyunlar koyulabilir, süper de durur
3: oyna.php uzantısı ?id= olduğundan google'da listelenmiyor zaten, listelenmesi için &oyunkategorisi&/&oyunismi& şeklinde çekmemiz lazım ama buda çift index. spama girer.
4 ve son olarak renk seçeneğinide göz onunde bulunduracağım teşekkür ettim
katagorilerin konumu değişse alışılmış dışı

sade ve hoş
nası anlayamadım, açılan menüyü mü diyorsunuz