BebboBRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Arkaplan rengi daha açık olmalı, tabiki düzenleme isteyenler kendi temalarını dahi yapacaklardır ama bence arkaplan olmamış,
- Haberlerimiz, bence bunu örnek resimde bile göstermeye gerek yok, çünkü ücretsiz bir script kullanacak firma interneti zaten çok önemsemiyordur ve sadece iş görsün diye site açacaktır. Boş kalacak bir bölüm koymaya pek de gerek yok,
- Firmamız hakkında kısmını o bölümde genişletebilirsin ve panelinde aktif, pasif özelliği koyarsın isteyen gösterir istemeyen o bölümü gizler,
- Referanslarımız kısmına da aktif pasif özelliği yapmakta fayda var,

Hocam uzun lafın kısası, kibarca konuya girmeye çalıştım hevesini kırmak istemem ama bu tasarımla uğraştığına pek değmez, illa böyle birşey yapmak istiyorum diyorsan, ya hazır bir tasarım kullan ya da bu iş konusunda deneyimi olan birinden iste.

Eğer script beklentisiz dağıtılacaksa bende zamanımın el verdiği kadar yardımcı olurum.
Hocam öncelikle bu güzel ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Bu scripti yazmaya başlarken zaten ilk amacım insanlara faydalı olması açısından. Hiçbir beklentim kesinlikle yoktur. Yani ne satışı ne de bir link ekletme zorunluluğu. Aynı zamanda kendimi geliştirmekte istiyorum. Tasarım bakımından biraz yetersizim daha doğrusu pek çekici tasarımlar yapmayı beceremem. Haberlerimiz kısmını scriptin biraz ilgi çekeceğini düşündüm için ekledim fakat şimdi dediğiniz mantıklı geliyor firmaların siteleriyle pek ilgileneceğini bende sanmıyorum. ana sayfada görünecek birçok şeyi aktif/pasif seçenekleri olması hoş bir fikir, aklıma gelmemişti doğrusu.

Ayrıca yorum atıp fikir sunan herkese teşekkür ederim herkesin yazdıkları bir bir değerlendiriliyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:14:00 -->-> Daha önceki mesaj 06:07:40 --

bilgikar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kurumsal site tasarımında efdal olan(bence), sitenin sade olmasıdır. tabi bir oyuncak firması sitesi yapıyorsanız o ayrı

eleştiri olarak;
-renkler ben birbirimin zıttıyım diye bağırıyor burada, gri ile kırmızı hiç olmamış
-aralıklar çok fazla
-hizmetlerimiz altına kalın bir çizği o da parlaklı efekti hiç gerek yok
-aranacak kelime neredeyese logodan daha fazla dikka çekiyor (kurumsal firmanın sitesinde böyle birşeye çok gerek varmı oda tartışılır gerçi) biraz daha ufak olmazı lazım

tavsiyeler
-siteye giren adam renklerin arasında boğulmasın o adam bir iki leye bakıp çıkacak, arka planı beyaz veya beyaz tonu olarak tercih edin hocan
-her bölüme ayrı bir renk vermek zorunda değilsiniz basit çizgilerle böle bilirsiniz
-eleştirilerime kulak verin

işte sizin sitenin tarzında bir site http://ersoftyazilim.com
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Eleştrileri aldıkça hatalarımı görüyorum. :=)