yeni bir temaya geçince tekrardan bir sürü şablon editlemen gerek. ilerde forum çok büyüdüğünde sıkıntı çıkaracağını göreceksin. zoints seoya optimize etmek gibi bir alternatif olasılık düşük bir sayımdır vbseoya göre. ya seosuz yola devam etmek yada vbseo ile devam etmek gerek benim kişisel görüşüm. Zoints seo ilerde vbseoya geçtiğinde tüm urllerin alt yapisi değişieceği için sıfırdan sitenin indexlenmesini bekleyeceksin. Şöyle söyleyeyim ben 5bin üyeli zoints seo kullanan bir forum daha görmedim

2 satırla anlatilmaz aradaki farklılık. Hayattan örnek vericek olursak şöyle söyleyeyim. Bimde satılan Le Cola ile Cola Cocola arasındaki fark gibi
Teşekkürler bilgi için ancak şuan için sorun yok. Domain 11 günlük, Forum 11 gündür açık ve googlede şu an da 1.640 sonuç var siteyle ilgili. Sitedeki konu sayısı 209. Zointseo iyi optimize edilirse ve biraz uğraşılırsa yani Meta Keywords ve Meta Description itina ile tek tek açıklamalı bir şekilde yazılırsa vbseoya bu kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum bu benim şahsi görüşüm. Ama içim rahat olsun, ben optimize edemem o kadar bilgim yok ve vbseonun diğer özelliklerinide aktif kullanmak istiyorum diyenler dolarları gözden çıkarmalı