sizler için tek birşey söylüyorum. yapıpdaki çamur atmaya benzer sizin yaptıklarınız. Saygılar sevgiler. yarın toplantımız var arkadaşlar gelenler 0532 723 2572 numaradan ulaşabilir.


BebboBRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalkıp şimdi burda muhalefet olup polemiğe girmek istemiyorum. Büyük markalarda zaten bir çok sebebin yanı sıra memnuniyet oranı yüksek olduğu büyürler. Memnun değilseniz gider derdinizi anlatırsınız ya açıklamasını alırsınız ya paranızı.

Müşteriniz sizden memnun kalır, rakiplerinizden farkınızı gösterirseniz zaten o devamlı müşteriniz olur.

Kar oranından da bahsedecek olursak... Bu zamanda temel gıda haricinde %10'lara %20'lere gerçek ürün veya gerçek hizmet sunmayı kabul edeni bulmak zaten neredeyse imkansız.

Dediğim gibi daha önce bu tarz işe bulaşmadım ama basit bir mantık yürütecek olursak;

Bayilik vermek için iyi bir sözleşme yapmanız lazım, bayi olan ürününüzü satacak kişi ürünü sadece kullanıp kullanıcı yorumu iletmek yerine ürün hakkında detaylı bilgi vermesi gerekir. Haliyle ürününüzün detayını paylaşmanız gerekir "kullan gör, öyle sat" diyemezsiniz. Sonuçta para kazandıracak herşey, zaman, emek, para ister. Bayiniz olan tabelanızı koyan adam 100-200 lira verip ürünü deneyip memnun kalmayan adam gibi 2 telefon sonra işin peşini bırakmaz.

Ve herşeyden önce sağlık işi güven ister, bu işe girmeden önce düşünmek gerekir. Sağlığımı direk olarak etkileyecek bir şeyi ben neden bir mağaza yerine şahıstan alayım?

Birde işin içine kota tarafı ekleniyorsa belli bir süre sonra...

Neyse ben daha fazla konuşup engel olmayayım. Demek istediğimi anlayan kolay kolay yanaşmaz zaten.
mutiover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2002 yılında 100 gr altın bilezik satıp herballife işine girdim.
sonuc malum batırdık tabi.
bunların ürün satısından fazla gelirleri yok. en fazla geliri yeni elemanlara kaktırdıkları ürünlerden elde ediyolar. yoksa gunde 1 şampuan yada 3gunde bir tablet besin takviyesı ile para kazanmayı bırak sermayeyı yiyorsunuz .

yılmaz erdoğan ın Neşeli Hayat film i herseyi anlatıyor zaten.
susmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen kardeş işe girmek için ürün alıyorsun dolayısı ile üstekiler için ürün satılmış oluyor onlar kazanıyor belki bu arkadaşda bu şekilde birkaç arkadaşı bu işe dahil ederse arkadaşda kazanmış olacak. birde rozet verirler artık :d kilonu benden öğren filan yazan tatillerden de bahsedecekdir izletilecek videoda nedense bu işlerde asıl müşteri en alttaki halkadır alttakalanın canı cıksın misali herkez kendi kurtarmak için altına daha halka eklemesi gerekir neyse bu işe girecekler bir kere daha düşünsün amaç konu baltalamak değil olacak olandır konu sahibi bize kızabilir ama bu işe girecek arkadaşların bilgi olmalı