Merhaba arkadaşlar google adsense alımı konusunda deneyimli olan ve bana kesin sonuç alırız garantisi verebilecek olan bir arkadaşla web siteleri için adsense çalışması yapmak istiyorum. Şöyle ki arkadaşa ben domain ve hosting açıp arkadaşın kontrolüne vereceğim daha sonra özgün bir konuda özgün içerikler ve makaleler vereceğim, çalışma yapacak arkadaş istediği scripti, temayı, sistemi kullanarak ona vereceğim içerikleri oluşturacak. Daha sonra benim açacağım bir gmail adresi aracılığıyla başvuru yapacağız ve başvuru sonucu onay almayı bekleyeceğiz. İçerik ekleme konusunda sıkıntı yok elimde yaklaşık 20-30 özgün makale çıkaracak içerik var dili Türkçe. Tüm onayları alınca ve adsense aktif olunca arkadaşa ödeme yapacağım. İstediği ücretle birlikte yapabilecek arkadaşlar pm ile ulaşabilirler bana. Güven konusunda bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum iş yaptığım herkes memnun kalmıştır ödeme yapmam konusunda, istediğimi aldıktan sonra ödeme yapmak benim için dünyanın en basit en kolay işidir