Hep söylüyorum yine söyleyeyim.
Millet önceden sanki daha uyanıktı. Şimdi bir boşvermişlik var.
Adamlara uygun fiyata ürün veriyorum biraz gözü açsalar canavar gibi satış yapacaklar ama resmen milletin canı istemiyor. Millete yardım olsun diye bir ürünü resmen neredeyse zararına koydum r10'a millet yüzüne bile bakmadı. Toptancıya gitseler alamazlar o fiyata. Sırf ben kazanıyorum başkası da kazansın istedim. Bu şekilde bir kaç ürün koydum kimsenin umrunda olmadı.
Herkes meraktan PM istiyor. Adama yolluyorum ya "hımmm ama bu sitede daha ucuz" cevabı alıyorum. Aynı ürün mü diye sorduğumda bir daha geri dönüş yok. Ya da adam bi ya sağol birader bi düşüneyim bile demiyor.
Artık bıraktım millete bende yardım etmeyi. Gitsinler piyasaya çıksınlar bulsunlar alsınlar satsınlar diyorum. Resmen kimsenin canı iş yapmak istemiyor. Başka açıklaması yok sonra sağda solda saçma sapan işler yaparken görüyorum milleti dönüp bakmıyorum bile.
Dediğiniz gibi yardımlaşmada bitti. Piyasa da ölücüler de çoğaldı. Adam geçen gün 300.000 başlığı 600 TL'ye düzelttireceğim diyor. Kör olana kadar çalışacak yani tek bir kişi yapacaksa...
Vs. vs.
Velhasıl kelam r10 piyasasında eski tad tuz yok. Bunu reel piyasaya çıkınca gördüm.
Dışarı da hayat çok başka