Single adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam inşallah istedigin olur.
Bende bu sene ilk defa girecegim.

Calismalara yaklasik 40 gun once basladim.
Mat ygs bitirdim sorularla ilerledir.
Canimin sikilmamasi için öncelikle tum konulari ve mevcut testleri kagida yazdim ve her konudan once 1. testleri sonra 2. 3. diye devam ettim. Boylelikle sikilmadan gunde 6-8 test arasi cozdum. 100 ile 150 soru yapiyor. Baktim bi testte 9-10 adet cozemedigim soru var. O konuya bastan calistim. 2-3 cozemedigim soru varsa bunlari kestim ve bir deftere yapistirip baskalarina cozdurdum. Elimde cozemedigim sorulara dair bir kaynak olustu ve cok faydasini gormekteyim.

Bu yaptiklarimin yaninda gunde 1 saat civari da geo çalıştım ve Allah'ın izniyle 2 haftaya dersane baslamadan onlari da bitiririm.

Ders calismayi yaklasik 3 ay oncesine kadar hic sevmiyordum fakat uni. ortmamini ve istedigim bolum ortamini gordukten sonra bir hirs geliyor insana.

Benim verecegim en önemli taktik hedefinizi belirleyin. Ben Ic Mimarlik, Bahçeşehir Üniversitesi (Burslu) istiyorum.

Umarim herkes istedigi hedefe gider.
Seneye bu zamanlar da sonuclarimizi paylasiriz.
Herkese iyi çalışmalar, başarılar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de çözemediğim soruları artık sizin gibi yapacağım , başarılar dilerim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:14:13 -->-> Daha önceki mesaj 22:13:41 --

Ogulcann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizede dershane bi tatil kitabi vermis ygs konularida lys konularida var ders basi 300 sorulu onu cozmeye ugrasiyorum ama zorluyor ciddi anlamda cogu konu akilda kalmamis bayramdan sonra dershane aciliyor bakicaz artik , yorucu bi sene bizi bekliyor hakkimizda hayirlisi sinir stres hastasi olmayiz insallah

butun hazirlanan arkadaslara basarilar diliyorum
Başarılar dilerim.