serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Benim fikrim şu şekilde.
1 cpu , 1 gb ram , 30 gb ssd , aylık 50 gb trafik
Aylık olarak 50 tl ödiyebilirim

Bakın dikkat edin aylık 50 gb trafik dedim.

Çünkü artık sitesi önemli olan hiçbir kullanıcı sitesini yoğun olan , ziyaretçi sayısı çok olan serverlarda bulundurmak istemiyor.

Ben şahsen e-ticaret sitelerime hosting ararken, yoğunluğu çok düşük sunucuları tercih ediyorum.

Reklam amaçlı,haber magazin siteleri, wordpress siteleri ile beraber barınmak istemem.

Neyazıkki e-ticaret siteleri için böyle bir özel platform açılmadı.
Merhaba, Bu noktada söylediklerinizde haklısınız ama herkesi düşünerek paket oluşturmamız gerekir. Bir sanal sunucu için 50GB trafik pek kabul edilebilir olmayacaktır muhtemelen insanlara.

aybike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman bu yönünü seviyorum hayatın araştırma olmuş
ARGE bizim ana faaliyet kolumuz. Bunun etkisi altında kalıyorumdur muhtemelen Üniversite de olduğumuzdan

KALEHOSTING adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten paylaşımlı hosting sağlayan firmalar normalin üzerinde hiti olan sitelerin sahiplerine bu öneride bulunur. Yüksek hit alan site sahipleride bu teklife illaki sıcak bakar.

Ayrıca eticaret siteleri tek sunucuda 100lerce kurulabilir. Bu scriptin ne kadar sistemi yorduğuna bağlı PrestaShop sistemini basit bir VDS te 200 - 300 site çalıştırabilirsiniz. Ama magento gibi bir site varsa bunun için aynı şey denemez. Scriptlerinde optimize olması şart.

Konuyu biraz dağıttık ama kusura bakmayın.
Haklısınız. Her scriptin sisteme verdiği yük farklı olur. Eldeki kaynaklarla harikalar yaratmak webmasterin marifetidir.

MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 core her nekadar 250k hiti kaldırabilicek kapasitede olsada trafikten çatlar .

Sektör iyi durumda değil biraz ertelemekte yarar var gibi. Nacizane önerim okullar açıldıktan sonra yapabilirsin Osman bey.
Orası öyle, 250K hitli site 1tb trafik dayanmaz ama trafik upgrade edilebilir. Biz hizmet verdiğimiz bir kaç özel şirket ile görüştük, herkes çok sıcak bakıyor, bir çok fabrika sistem odasını kapatıp buna geçme niyetinde. Biz o yüzden almaya karar verdik çoktan sunucuları. Muhtemelen Ağustos sonu elimizde olacak.

NetBlogi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle adamlar başarılı olur Halil
Sağolun.

Herkesin kandilini de bu vesile ile kutlarım bu arada.