konferansın tanımını yaptığımı nerden çıkarıyorsun ?
tanımını öğrenmek istiyorsan açarsın tdk sözlüğünü bakarsın bukadar meraklıysan tanım yapmaya

"Konferans :" böyle bişey sarfettim mi bi yorum yaparken beyinle düşünmek lazım.Konferans da kazanılan bilgiyi paraya dönüştürmeye amacından bahsediyorum sen çay kola içip gitmekten bahsediyorsun sen düğün yerimi sandın orayı ?
e gidersin bakarsın kardeşim sana gitme demiyorum. adamlar başarılı fakat yazdığım açıklamaları tekrar oku. böyle yorumdan bile bana girşimim ekosis cart curt demeye getiriyorsun.sen diyosun ki büyük lokma yutayım yok öyle bi dünya kardeşim.tabiki ordaki insanların deneyimini tecrübesini bilmek atacağın adıma karar vermede etkili olur.bana connected2.me örneği veriyorsun ona benzer bir projede r10 da fikir arayışındaydı.
"r10 yaş olarak küçük olan kardeşlerimiz onlardan iyidir bazı konularda

" burda demek isteğim katılımcılarla değil webrazzi ekibiyle ilgilidir.katılımcılarla asla kıyaslayamam tabiki.sadece bi google glass incelemelerine birde ofis gezmelerine bakarsanız sunucunun sunuculuğundan bi haber..bu benim görüşüm ister katılabilirsin ister sidik tarzı mesajlar yazabilirsin
Tamam kardeşim sensin sen haklısın. Sizin gibilere laf anlatılmaz, anlatıcaklarımız anlayabiliceğiniz kadar nasıl olsa.
Allah'a emanet ol, cevap verceksende alıntı yapmadan ver.