RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konferanslarda bunu bunu yap para kazan denmez hocam önce bi konferans mantığını kavrayalım.
konferansın tanımını yaptığımı nerden çıkarıyorsun ?
tanımını öğrenmek istiyorsan açarsın tdk sözlüğünü bakarsın bukadar meraklıysan tanım yapmaya "Konferans :" böyle bişey sarfettim mi bi yorum yaparken beyinle düşünmek lazım.Konferans da kazanılan bilgiyi paraya dönüştürmeye amacından bahsediyorum sen çay kola içip gitmekten bahsediyorsun sen düğün yerimi sandın orayı ?
NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam kardeş, sizin köy daha büyük, sen ciddi manada sidik yarıştırıyorsun. Ben diyorum uluslararası startup, sen bana ebook ile 10 bin lira kazançtan bahsediyorsun ama hiç bir şeyden haberin yok senin Sadece duyduklarını yazıyorsun.

Proje nasıl olur biliyor musun dostum ? Bak böyle http://connected2.me/register/
%100 türk projesi, http://www.biroportaj.com/bizden/oza...-var-roportaj/ bu çocuğun arkasında senin bahsettiğin doğan grubu falan gibi adamlar yok. Ayrıca outletim diye bir eticaret sitesi mi varmış ? Eticaret salı pazarına dönmüşmüş, yahu ülkede daha eticaret oranı %10 seviyesini geçmedi nasıl oluyor o iş ? Biz yapmayı bilmiyoruz demiyorlar da salı pazarına döndü diyorlar, ne lojistik var ne bir şey var adamlar 3-4 bin verip bir tane yazılım satın alıyor, sonra basıyor ürünü al sana eticaret Batar daha da batarlar.

Ayrıca tabi ki webrazzinin etkinliğini savunacağım, bu adamlar bu haberleri yapmasa piyasadan hiç haberimiz olmayacaktı. Adamlar tek Türk site neden destek göstermeyeyim ki ?
e gidersin bakarsın kardeşim sana gitme demiyorum. adamlar başarılı fakat yazdığım açıklamaları tekrar oku. böyle yorumdan bile bana girşimim ekosis cart curt demeye getiriyorsun.sen diyosun ki büyük lokma yutayım yok öyle bi dünya kardeşim.tabiki ordaki insanların deneyimini tecrübesini bilmek atacağın adıma karar vermede etkili olur.bana connected2.me örneği veriyorsun ona benzer bir projede r10 da fikir arayışındaydı.
"r10 yaş olarak küçük olan kardeşlerimiz onlardan iyidir bazı konularda " burda demek isteğim katılımcılarla değil webrazzi ekibiyle ilgilidir.katılımcılarla asla kıyaslayamam tabiki.sadece bi google glass incelemelerine birde ofis gezmelerine bakarsanız sunucunun sunuculuğundan bi haber..bu benim görüşüm ister katılabilirsin ister sidik tarzı mesajlar yazabilirsin
HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilinen şeyleri başkalarından duymak için paramı verecez
adamlar altın fikirler vermiyor öyle olsa aslanobacapital çöker o yatırıma

r10 yaş olarak küçük olan kardeşlerimiz onlardan iyidir bazı konularda

adamlar google glası inceliyorlar berbat ötesi...

R10 konferansı olsa inan ben ordan daha çok deneyim bilgi edinirim.