HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben öyle bişey sarfettimmi neymiş girişim ekosisteminini ben mi yöneltiyormuşum kardeşim uzun süredir takip ettiğim bir siteyi banamı anlatıyorsun bak haberlerine geçmişlerine kimse al bakalım burda proje var para var bunda diyeceklerinimi sanıyorsun.sanıyorsan git al.o küçük gördüğün kişilerin elinden 1 domain alıp nice şirketler kuruluyor bununda farkında olmamanı cahilliğine veriyorum.hee adam sana ayak üstünde bak öyle bir proje varki al domain benden yazılımsal destek benden reklam desteği benden sosyal medya yönetimi benden mi diyorlar ?
-1 milyon dolar bandı diye birşeyden bahsettim mi. sanıyorsun ki sen o kurulan yeni şirketlerin 3 günlük şirketler hepsiburada,medyanet medyanetin arkasında doğan gurubu var yarıdan çoğu gelen reklamları gazetelerine çekiyor.
adamlar burda yorumları okusan anlarsın biletin fiyatından şikayetçi sen diyorsun ki benim yıllık kazancım hacmim şu olsun bu olsun ? bi bak bakalım webrazziye iş ilanı vermek nekadar? bu işi profesyonel yapanlar bile senelik vitrin ilanını o fiyata veriyor.
1 milyon dolar bandı şirketlerin planlamasıdır
isteyen aylık 10 bin tl isteyen 3 bin tl hedef koyar.galiba Outletim.com nun kurucusunun bi roportajı vardı eticaret salı pazarına döndü diye bi araştırın okuma zahmeti gösterin oftopicte vipdükkanın batışı diye bir konu var onu inceleyin şöyle bi gayret gösterin.
ben burda webrazziyi kötülemiyorum konuşmacılara senden önce baktığıma inanabilirsin adamlar sadece başarı hikayesini motivasyonunu şematik bilgiler anlatıp 3-5 saat anlatıp gidecekler sanıyorsun ki ben vip konferans için geldim sana özel bişey anlatılmayacak. hee bide amca oğlusun ya sen onların adam sana amcaoğlu muamelesi yapacak orda kem küm etmeden derdini anlatabiliyosan alır gidersen..
r10'u küçümsüyorsun ama burda webrazzinin etkinliğini savunuyorsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:56:37 -->-> Daha önceki mesaj 15:50:06 --

bence gayette tutar arkadaşlar konferans.konferansı zaten forumun içinde yaşıyoruz gerek bile yok bence.

30.07 tarihinde açılan bi konuyu bi r10 u küçümseyen arkadaş incelesin başarılı kişiler varmı yokmu bunun gibi niceleri var : https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...m-e-kitap.html
Konferanslarda bunu bunu yap para kazan denmez hocam önce bi konferans mantığını kavrayalım.