byw3bmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdi Google ile ilgili konu açacaktım, mesajını okuduktan sonra Larry Page'in haberi yok diye açmaktan vazgeçtim. Mazallah "hecklink" falan eklerler hiç bulaşmayım.

Haklısın, adamlığın insanlığın yaşla alakası yoktur. Ama konuyu açan kişinin herhangi bir mesajında saygısızlık falan yaptığını da görmedim.. Sadece yaşının büyük olduğunu ve karşılaştığı duruma üzüldüğünü belirtmiş. Bu yüzden kimseyi cahillik ve adam olmamakla itham edemezsin diye düşünüyorum.

“Bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse Yüce Allah o gence, yaşlandığı zaman saygı gösterecek kimseleri mutlaka var eder.” Hz. Muhammed (Sav)
Demin o arkadaş pm attı ben gereken şeyi izah ettim anladı beni büyük oranda. Sen google ile ilgili konu açabilirsin. ben olabilecek olaylara forumda zaten olan olaylara örnek verdim.

Hadisi şerifi bilmem ama 10 yaşında biri konu açsada saygı gösterilmeli sırf yaşlı olması sebebiyle saygı duymak bana göre değil.

Burada dinle ilgili şeyler paylaşılmasınıda doğru bulmuyorum.Malesef çoğu kişi dini sadece kullanıyor. İslamın 5 şartı namaz kılma oruç tutma hacca gitme zekat verme kelimei şaadet getirme.

Oruç tutuyorsun gece tok yatıyorsun.Fakir olan gene gece aç yatıyor.(fakirleri anladıgını düşünen var) Çoğu kişi zekat veriyor mu hayır.Kurban kesiyorsun çogunu millet dolaba yıyıyor.Fakir olanlar gene aç. Oysa dini sistem neredeyse yoksullugu bitirecek kadar muhteşem.

Bunların sebebi işte işine geldiğinde dini araç olarak kullanırsan,düşünmezsen yozlaşıyor herşey.