Alıcı olsam,
domain adındaki "-" den dolayı itici gelirdi..
Aylık geliri ortalama 1500$ diyebiliriz..
Dolar kurunu 1.9'a sabitlersek 2800

kazancı var..
Sitenin kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama yaşına göre gayet güzel gibi görünüyor.Getirisi ve alexa değerleri.
Pr değerinin bu konuda önemli olduğunu düşünmüyorum, Neden ?
Oyun sitelerinin hali ortada google katliam yapıyor ve pr bence zamanla yok olup gidecek.
5 aylık gelirine satsanız ki uzun bir süre değil ve bu sürede sağlam bir çalışma ile geliri çok rahat 3-3.500'e çıkarabilirsiniz.
Min 15-20bin

eder ki siz zaten bu siteden 15-20bin

'yi çok rahat kazanacaksınız...
Altın yumurtlayan tavuk, çünkü; çalışıldığında geliri 2bin$ görmüş, yani sitenin potansiyeli var..Haber sektörü sonuçta bir editöre vereceğiniz ücret 300 lira olsa 2 editör tutsanız işi seven ve benimseyen..Hitler artar bununla birlikte gelir artar...
Kısaca, aylık gelirinizi bir kaç ay düşürseniz ( 2500 değilde 1000 ) bu parayıda editör ve reklam/seo kısmına ayırsanız geliri artar.Türkiye şartlarında ( eğer ek gelir ise ) çok güzel bir para.
Bence satmayın, neden ?
Yeni projenizin tutmama ihtimali var, idealist bir yapınız yoksa risk almayı sevmiyorsanız bu şekilde devam.Verdiğiniz emek, harcadığınız zaman ve bu projeye başlarken ki hayalleriniz doğrultusunda bırakmayın derim.
Neden satın ?
İdealist bir yapınız varsa, keşke yapsaydım dememek için satın.İçiniz rahat olur.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın, farkında olmadan şahsınıza karşı bir yanlışım olduysa affola.