İstersen 60 yaşında ol,istersen 10 yaşında ol.Yaşla felan ne çok biliniyor nede adam olunuyor.Senin kimseye üstünlüğün yaş ile yok.
Kimse kimsenin sitesini sahibi dışında buralarda konu açmamalı. Bunun ne zararları var diceksin.Bende senin siteni bulurum 10 tane hecklink eklerim buralarda konusunu açarım...
Ya da link ağın vardır onu açığa çıkarırım bir çakallık yapmıştırsın onu açığa çıkarırım burada millete şikayet ettiririm.
Yani bu işlerin önü alınmaz. Forumda zaten bu konuyla ilgili konu var.Hal böyleyken bizim burda hararetli bir şeyleri tartışmamızda normal , maksat doğruyu bulmak.
Hocam şimdi Google ile ilgili konu açacaktım, mesajını okuduktan sonra Larry Page'in haberi yok diye açmaktan vazgeçtim. Mazallah "hecklink" falan eklerler hiç bulaşmayım.
Haklısın, adamlığın insanlığın yaşla alakası yoktur. Ama konuyu açan kişinin herhangi bir mesajında saygısızlık falan yaptığını da görmedim.. Sadece yaşının büyük olduğunu ve karşılaştığı duruma üzüldüğünü belirtmiş. Bu yüzden kimseyi cahillik ve adam olmamakla itham edemezsin diye düşünüyorum.
Bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse Yüce Allah o gence, yaşlandığı zaman saygı gösterecek kimseleri mutlaka var eder. Hz. Muhammed (Sav)