EnTurK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kameranın markası ne hocam çok profesyonel
Canon D60 hocam. Aslında daha da net çekilebilirdi fakat hamsterla ben ilgilendiğim için arkadaş pek ayarlayamamış.

Rwnqe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel hayvanlar. bu hamsterların kemirme gibi insanlara bir zararı yok hrlade değil mi?
Evde salıyorum perde vb. yanından geçip gidiyor, kesinlikle kemirme huyları yok hocam. Sadece kafesin tellerini kemirirler o da ya dışarı çıkmak istedikleri ya da dişlerini törpüledikleri için.

HYPNO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geceleri ses yapıyolar mı bunlar ?

benim mavişle oynatsak mı bunları http://www.akilli.tv/video/436775/mavis.aspx
Geceleri sıkılırlarsa kafesin demirlerini kemiriyorlar, ben bugune kadar hamsterın sesinin çıktığını duymadım hocam.

Resistance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ne kadar sürece alıştı size? ben ilk aldığımda dayanamayıp elime almak oynamak istemiştim ilk başlarda sürekli kaçıyordu korktuğu belliydi o yüzden alıştıramadım kendime. İlerleyen zamanlarda ısırmaya başladı artık kanatacak düzeye geldi. Kendime alıştırmayı becerebilseydim keşke ama geceleri kafesi kemirerek çok ses yapıyor çıldırmamak elde değil bir de kafesten dışarı talaşlarını döküyordu hep ama seviyordum keratayı
Alışması yaklaşık 2 buçuk hafta sürmüştür. Korktuğu için ısırmaları normal hocam. Önce bir eldiven yardımıyla elinize alıştıracaksınız. Sonra eldiven üzerinden diğer elinizle besleyeceksiniz ki elinizin kokunusunu alsın ve yemek verdiğiniz için zararlı olmadığınızı anlasın. Elinize almak istediğiniz ilk zamanlarda elinizi talaşa bulayın böylece yuvasının kokusunu alabilir.

PisLucK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende almayı düşünmüştüm 1 tane beslemesi vs nasıl zor oluyormu
Beslemesi zor değil hocam. Hafta 1 kafesini yıkayıp talaşını değiştirmeniz gerekiyor.

Webcontroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça sevimli.

Buda benim bir zamanlar beslediğim Cemşit'im.

Sevimliymiş hocam.

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buda bizim RIFKI öldü

Ölüm sebebi, gözünün iltihap kapması sonucu yemeden içmeden kesildi..Veterinere götürdük ilaçlarını aldık fln ama ne çare günden güne sessiz sedasız gitti
Üzüldüm hocam. Dezenfektan spreyleri oluyordu onlardan kullandınız mı?