Eline koluna sağlık hocam uğraşmışsın bu kadar

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp bayağı baktım sağa sola ama yeri geliyo çok zor şeyleri yapıyorum yeri geliyo en basit şeyleri yapamıyorum. Açıkçası çekirdek çok geniş olduğu için daha tam manasıyla kavrayamadım dili. Şu an seviye olarak Editcoder diyebilirim kendime sadece. framework öğreniyorum yavaş yavaş codeigniter'ın derslerine bakıyorum daha güzelmiş bu kadar uğraşmama gerek bile kalmıyomuş performans sıkıntısıymış, cache sıkıntısıymış, açık sıkıntısıymış kasmama gerek yokmuş
tekrar çok saol başkasınında işine yarar umarım Blog'unda PHP ile Sepet Yapımı diye paylaşırsan herkese yarar hocam veya iznin varsa alıntı yazıp konu linkini vererek ben paylaşayım
Estağfurullah arkadaşım, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
İşten güçten blok yazmaya vakit mi kalıyor. İstiyorum ama hep erteliyorum mecburen. İstediğin gibi paylaşabilirsin.
Framework öğren tabii ama, her zaman dilin salt halinin daha performanslı olacağını da aklından çıkarma.
Yerinde olsam fırsat buldukça günde yarım saat bile olsa php.net de gezinir, temel yapısı hakkında ki bilgimi geliştirmeye çalışırdım.
Yeni bir fonksiyon bile öğrensen ufkun genişler. Ki bizim memlekette zaten php nin kendi var olan fonksiyonunun benzerini yapmak için bi sayfa kod yazanlar var. Çünkü haberi yok öyle bir fonksiyondan. Merak edip bakmamış hiç. Misal php de string işlevleri neler, date fonksiyonları neler, ne gibi matematik fonksiyonları var vs. vs. Anca explode ile bot yapmayı biliyorlar. Başka bişey yok.
Halbuki ne kadar güzel ve zevkli bir dil PHP. Değerini bilmek lazım