Rebelfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlanma , emniyet kemeri önemli , aynaları mutlaka boz ayarlıysa bile boz , koltuğu kendine çek , sinyal verince unutma geri attır... bunları yap gerisi boş . Şimdi çıkıp birisi tek elle kullanma dicek traş direk .. Ben tek elle kullandım 2 yıl önce 90'la geçmiştim çok kasmayın heyecanlanmayın(ama heyecanlanacaksınız biliyorum ) geçersiniz yok birşey Bu arada ben ehliyeti alalı tam 2 yıl olmus baktımda simdi
Yorumlarınız güzel lakin yeni çıkan ve uygulamaya konulan ehliyet alma ve direksiyon sınavları uygulamaları tabiri caiz ise ; Artık Hak eden aday ehliyet alabilecek

Artık araç"dan inerken sol elle değil sağ el ile arkaya bakıp inmek zorundasınız , tek elle kullanma gibi bir hata yapmayın anın"da araçtan indirilirsiniz sınavınız direkt olarak başarısız kayda geçer , yanınızdaki komisyon başkanı size sorular soracaktır elbette"ki asla dönüp yüzüne bakarak cevap vermeyin , bayır ve eğimli bir yol"da durup aracı kaldırma performansınıza bakılacak asla heyecan yapmayın aracı kaydırmayın veya motoru bağırttırmayın , araç"daki tüm aksesuarları kullanmanız istenicek klima , mp3 çalar , ve diğer kit düğmeleri

20-25 mt bir alan"da dubaları yıkmadan veya dokunmadan geri geri park etmek zorundasınız hatanız"da resmen bir araca çarpmış gibi sınavınız başarısız sayılacaktır. Akabin"de azami 25 mt geriye sürmeniz istenicek "dikiz aynaları kullanılarak"

Sinyaller çok önemli açık unutursanız puanınız düşer , sinyal vermeden çıkarsanız sınavınız başarısız sayılıp araç"dan indirileceksiniz .