güzel konu. ilk olarak söyleyeceğim şey uzun süredir aklımda olan "Domain Aranıyor" kısmının herkese açık hale getirilmesi imkan varsa. bu alıcı ve satıcıyı daha fazla buluşturmayı sağlayabilir. zira domain için arayanlar olduğu zaman "r10 u biliyor musunuz" dediğim zaman bilmeyenler çıkıyor bu kadar büyük bir forum olmasına rağmen. ama yapacak bir şey yok. herkes bilecek diye bir durum yok.

diğer kısma gelirsek. isteyen istediği domaini alır, istediği domaini istediği fiyata satar ve bu kimseyi ilgilendirmez. benimde sürekli başıma geliyor çünkü. adam iyi, keyword ve yaşlı bir domain soruyor diyelim. ilk söyledikleri "ama 10 dolara aldın sen bunu neden bu kadar istiyorsun". o zaman cevap basit oluyor: "google.com da 10 dolara kayıt edilmişti, mynet.com da, araba.com da"

yani gerçekten yüksek fiyat isteyenlerin zaten ellerinde domainler kalacak. ama bu bile bizi ilgilendiren bir durum değil. şahsen ben 10 dolara domain alıyorum edeceğini düşünürsem 1000 dolara da. araştırmalar yapıyorum ki günde 3 saati bulabiliyor bu iş. emek veriyorum fazlasıyla, para veriyorum, uğraşıyorum didiniyorum ama söylenen şey "10 dolara aldın zaten".

oldu canım arkadaşım. sende git 10 dolara al o zaman.