1i fenomen 3 hesap satılıktır.
FENOMEN HESAP:
Kullanıcı Adı (username): CİDDİ ALICILARA
Hesabın açılış tarihi : 2011
Hesabın kullanım amacı : Kişisel Takipçi Sayısı: 11.000 Takip Ettiklerinin Sayısı: 242
Tweetler : 1.287
Önceden Profil Suspend Yedimi ? : HAYIR
Takipçiler organikmi ? :TAMAMI ORGANİK. Hesabın çoğu tweeti yüksek retweet vefav. Almıştır. Hiçbir retweet hizmeti alınmadı, tamamen organik. Birkaç yüksek rt li tweet. +1000 RTLİ, +750, +500 rtli bir çoktweet mevcut. +2000 rtli 5 tweetten 2si. 
bu da +300lerden bir tanesi;
15 dakika duran, yoklama tweeti;
Hande Yener ve yılmaz Morgül takipetmektedir. Yılmaz morgülün muhabbetini bilirsiniz fakat hande yener tamamenkendi isteğiyle etmiştir. Herhangi bir beni takip etsene tweeti atılmadan. İkiünlünün yanı sıra, iki milli sporcu tarafından da takip edilmektedir. Ayrıca hesabı twitterın tanınmış ünlüfenomenlerinden 4 5 tanesi takip ediyor. Takip edenlerin neredeyse %85ibayandır. Çoğu aktif, tanınmış hesap takipediyor. Kendi kişisel bloğumda ki yazılarımlabirlikte, 4 5 tweet atarak bloğuma 600 kişilik bir trafik sağladığım oldu. HESABI SATMAK İSTEMİYORDUM FAKAT BUSENE SINAVA GİRECEĞİMDEN, İLGİLENMEYECEĞİMDEN ÖTÜRÜ HESABIMIN AKTİFLİĞİÖLÜR, O YÜZDEN SATMAK İSTİYORUM.
Kullanıcı Adı (username): CİDDİ ALICILARA
Hesabın kullanım amacı : Film replikleri Takipçi Sayısı: 40.000 (+45ti fakat bu temizlik mevzusundan dolayı 5 binkadar takipçisi silindi. Bende anlamadım.) Takip Ettiklerinin Sayısı: 34.000
Tweetler : 23.000
Takipçiler organikmi ? :HERHANGİ BİR TAKİPÇİ HİZMETİ ALINMAMIŞTIR. TÜMTAKİPÇİLERİ EL EMEĞİ İLE KASILMIŞTIR. TANINMIŞ ÜNLÜ PROFİLLERİN TAKİPÇİBÖLÜMLERİNDEN ONLARI TAKİP EDEN SON 15 KİŞİYİ TAKİP EDEREK KASILMIŞTIR. %99AKTİF TÜRK HESAPLARDIR. HESAP ŞUAN İÇİN NE DURUMDA PEK FİKRİMYOK 1 HAFTADIR İLGİLENEMİYORUM 1 HAFTA ÖNCE ATTIĞIM BİR REPLİK 29 RT 20 FAVALMIŞTI. DECK VE RT HESABINA GÖRE BENCE BU KOLAY OLABİLECEK BİR DURUM DEĞİL.İLGİLENİRSENİZ EĞER İŞ GÖRÜR BİR HESAPTIR. SEVİLEN BİR HESAP AYRICA. Kullanıcı Adı (username): CİDDİ ALICILARA
Hesabın kullanım amacı : RT-SÖZ Takipçi Sayısı: 10.000 Takip Ettiklerinin Sayısı: 10.000
Tweetler : 20.000
Takipçiler organikmi ? : 2. HESAPTA OLDUĞU GİBİ BU HESABIMDA DA SONTAKİPÇİLERİ TAKİP EDEREK KASTIM. AKTİF TÜRK TAKİPÇİLERDİR. EL EMEĞİDİR,HERHANGİ BİR UYGULAMA YA DA TAKİPÇİ HİZMETİ KULLANILMAMIŞTIR. HESAPLAR TEMİZ, AKTİF VE KALİTELİDİR. FORUMDA Kİ DİĞER KONULARA GÖZ ATTIM, 30K LIK RT HESAPLARI 250TLDEN SATILIYOR. ÖLÜ HESAPLARA ÇOK PARA GİDİYOR VE ÇOĞUÇALINTI ÇIKIYOR ÇOĞU SATICI DA DOLANDIRICI ÇIKIYOR. 3 HESABA TOPLAM OLARAK 899 TLİSTİYORUM. PAZARLIK VARDIR, CİDDİ İNDİRİM DEYAPABİLİRİM. İletişim için: facebook.com/egk34 CİDDİ ALICI İSENİZ pmden telefonnumara mı verebilirim. SATIŞ ÖNCE PARA TRANSFERİ ile yapılır,güven istediğiniz şekilde sağlanır. İyi forumlar.