Mail gelmiş..

Merhaba xxx Bey,

Politikalarımıza uygun olmasını sağlamak üzere sitenizde yaptığınız değişiklikler için teşekkür ederiz.

Politika ekibinin web sitenizi inceleyebilmesi için, doğrudan politika uzmanına ulaşacak olan itiraz formunu doldurmanız gerekir. İtirazınızı göndermeden önce mutlaka bu Yardım Merkezi makalesindeki bilgileri dikkatli bir şekilde incelemenizi öneririz.

Politika ekibinin gönderdiği mesajda bulunan sorun numaranızı, yayıncı kimliğinizi ve hesap giriş bilgilerinizi girmeyi unutmayın.

İtirazınız politika ekibine ulaştıktan sonra, politika ekibi size hızlı bir yanıt vermek ve gerekirse uygun işlemi gerçekleştirmek için elinden geleni yapacaktır. Ancak, web sitenizde reklam sunumunu yeniden etkinleştirmeyi garanti edemeyeceğimizi lütfen unutmayın.

Değişiklikleri yaparken, politika bildiriminizde bahsedilen URL'nin yalnızca bir örnek olduğunu ve aynı ihlallerin web sitenizin diğer sayfalarında da bulunabileceğini unutmayın. Sitenizde reklam sunumunun yeniden etkinleştirilebilmesi için önce web sitenizin tamamında uygun değişikliklerin yapılması gerekir.

Politika bildirimleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgilerin yanı sıra politikaya uygunluğun sürdürülmesiyle ilgili bazı ek ipuçlarını bu Yardım Merkezi makalesinde bulabilirsiniz.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Hâlâ endişeleriniz varsa, bu e-postayı yanıtlayarak bana ulaşabilirsiniz.

Saygılar,

Özge

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:37:43 -->-> Daha önceki mesaj 18:46:00 --

Yeni mail geldi.

Sayın Kullanıcımız,

Bize sitenizle ilgili daha fazla bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak xxx.net URL'sini kapsamlı bir şekilde inceledikten ve görüşlerinizi değerlendirdikten sonra, sitenizin program politikalarımızı ihlal etmeye devam ettiğini düşündüğümüz için sitenizde reklam sunumunu şimdilik yeniden etkinleştiremiyoruz.

Değişiklikleri yaparken, politika bildiriminizde bahsedilen URL'nin yalnızca bir örnek olduğunu ve aynı ihlallerin web sitenizin diğer sayfalarında da bulunabileceğini unutmayın. Sitenizde reklam sunumunun yeniden etkinleştirilebilmesi için önce web sitenizin tamamında uygun değişikliklerin yapılması gerekir.

Sitenizin AdSense programına katılım için yeniden değerlendirilmesini istiyorsanız, lütfen program politikalarımızı inceleyin ve Web sayfalarınızda gerekli tüm değişiklikleri yapın.

Sitenizle ilgili tüm sorunları tamamen çözdükten sonra, başarılı bir itirazı nasıl oluşturacağınızla ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen bu Yardım Merkezi makalesini inceleyin.

İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi