MyHosTcuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizinde tam bir bilgi sahibi olmadığınız ortaya çıkıyor kişisel algılamıyorum merak etmeyin Siz demişsiniz ki quest.net vakası demişsiniz. Alakası yok. Şirket 33 yıldır işleyen bir şirket ve 15 yıldır türkiyededir. Cilt ürünleri var lakin ağırlıklı olarak sağlıklı beslenme üzerinedir. 10 adet ürün almıyorsun sadece kendine yetecek kadar (kahvaltı seti) sen kullnıyorsun etkisini görüyorsun. Konuyu tam okumadığınız belli oluyor. isimleri belirtmiştim. Bunlara dahada çok örnek verebilirim isterseniz barceluna tkaımı sporcu beslenmesi dediğimiz programı uygluyor keza ronaldoda öyle devlet üstümeüze çöker demişsiniz 15 yıldır çökmeyen devlet nede 15 yıldır çökmedi anlamış dğeilim

Ufak birşey daha söyleyeceğim. bana türkiyeden şeker hastası olmayan bir büyükbaş hayvan göster bana söyleki bu zamanda yediğimiz patates organik patates? Söylermisin şeker hastalığı neden şekerin çıkma tarihine yakındır?
Hocam ben mesajı yazmaya başladığımda doktorun adı, firmanın ismi falan yoktu; yalnızca tahmin yürüterek yazdım, o sırada firmanın ismi söylenmiş, doktorun adı falan açıklanmış ama düşüncelerimde değişen hiçbir şey yok.

Mesajımdaki cilt ürünü kısmını "x" de yapsanız, "y" de yapsanız anlamda bozulma olmuyor

Çünkü Quest.net benzeri tüm titan ve saadet zinciri oluşumları ve sair pazarlama yöntemlerini kullanan bu tür yalnızca insanların zaaflarını (kolay yoldan para kazanma, zengin olma, güzel olma vs) kullanarak varlıklarını devam ettiriren uygulamalardan her türlü uzak durulması gerekir.

Çünkü bu ürünler işe yaramaz ve sizi de zengin etmezler.

Çünkü bu ürünü kullanıp da olumlu sonuç alan tek bir kişi yokMUŞ. verilen kilolar ürün bırakıldıktan sonra hızlıca geri alınıyorMUŞ.

Amarikan Tüketici Hakları Koruma Teşkilatı her yıl bu ürünle ilgili binlerce şikayet alıyorMUŞ.

http://www.businessinsider.com/ftc-c...fe-2013-2?op=1

Türk Kalp Vakfı nerede tavsiye etMİŞ (Gerçi çok da güvenilir ya), anılan dr. nerede bunlarla çalışıyorMUŞ, hangi bi link, belge neredeyMİŞ, insanlar merak ediyorMUŞ...

Zayıflamak isteyen spor yapsın, diyetisyene gitsin, az yesin, 300 liralık çay nedir? 94 milyonluk euroluk Ronaldo zayıflamak için buna mı bel bağlaMIŞ?

Falan filan.