OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca şöyle birşey de var, atıyorum 10 tane oyun siteniz var,hepsini birbirine linkleyebilirsiniz.Google birden fazla sitesi olana karşı değil hiçbir zamanda böyle olmadı (Siteler faydalı olduğu sürece,çöpse tabi yapmayın ) Sitelerin en altına diğer projelerimiz diye yazı atıp,yanınada diğer sitelerinizin isimlerini yazın linkleyin.(atıyorum oyunborsasi.com diye başka bir siteniz var, bunu <a href="http://oyunborsasi.com" title="o sitenin title'ını olduğu gibi yazın(tabi o titleınızda, oyun oyna,oyunlar,oyuncu gibi bi title olmasın, En güzel oyunlar sunan websitesi gibi olsun" target="_blank"> oyunborsasi.com</a> , bu şekilde link verin) Faydası olmaz demeyin yazın illaki olacaktır,google dan gizlemeyin sitelerinizi.
Bu teziniz de yanılıyorsunu hocam. Bunu yapay backlink ağı olarak algılayıp sizin sitenizi filtreye sokuyor. Geçtiğimiz ayın 27 sinde beni bu sebebten cezalandırdı. Link verdiğim toplam 10 adet oyun sitem vardı ve bunlarda çıkış sayısı en fazla sanırım 3. Tertemiz sitelerdi, hiç birisi ceza almadı bunca zamandır. Ama gel gör ki bu sitem aldı ve 25K ya yakın sitem uçtu. IP ler de farklıydı bu arada. Bir tek adsenseleri ortaktı diyebilirim.