MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
snapnames ve namejet'den aynı anda backorder yaptırın.
snapnames ve namejet domaini yakaladıktan sonra ücreti alıyorlar.
Teşekkürler Hocam.

WebDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soru: Arkadaşlar Backorder Hakkında Pek Bilgim Yok, 2013-08-06'da Düşecek Bir Domain Var, Ben Şimdiden Backorder Yaptırsam Daha Doğrusu Yaptırabilir miyim?

Cevap: Yaptırabilirsiniz, kayıtlı olan bir domain için düşecek konuma gelmese de, her zaman backorder yapılabilir.

Soru: Örneğin ki Şimdiden Yaptırdım Diyelim, Lakin Adam Domaini O Gün Uzattı Ödediğimi Para Gider mi? Geri mi Döner Bize?

Cevap: Düşecek (pendingDelete) statüsüne gelmiş bir domainin uzatılma ihtimali yoktur, domain düşer.
Birçok backorder firması önce yakalama sonra ödeme prensibi ile çalışır, bu firmaları tercih ederseniz yakalanmadığı takdirde iade gibi bir işlemle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Hangi firmadan backorder yaptığınızı belirtirseniz işlemin olumsuz sonuçlanması durumundaki işleyiş konusunda da bilgi verebilirim.

Soru: Bir de Tam Düşmesi Gereken Gün de Direk Backorder Şansı Var mı?

Cevap: Domainin düşeceği gün de backorder yapabilirsiniz.
Düşeceği saatten 1 saat ila 3 saat öncesine kadar backorder imkanı tanıyan firmalar var.
En başarılı backorder firmalarına göre konuşmak gerekirse, Türkiye saati ile com/net uzantılı domainler için en geç 19:00'a kadar backorder yapmazsanız geç kalırsınız.

Ayrıca backorder firmalarının fiyat ve işleyişi hakkında bilgi almak için burdaki konumuzu inceleyebilirsinz.
Domainlerle ilgili tüm sorularınız için de bu kategorimiz altından sorularınızı iletebilirsiniz.
Selam Hocam, Verdiğiniz Bilgiler İçin Teşekkür Ederim.

Ayın 6'sında Düşecek Domain İçin ;

SnapNames
NameJet

Bu İki Firmaya Aynı Anda Başvurmayı Düşünüyorum ve Benden Başka Backoder Yapacak Olan Yoktur Diye Tahmin Ediyorum.