Merhaba Ocak 2012'ten beri web işlerindeyim. Ve Nisan 2012'den beri de wordpress ile ilgileniyorum. Bir çok tema ve düzenleme yaptım. Bunlardan bazıları referanslarım sayfasında. Ve bir çok wordpress makelesi yazdım / yazıyorum. Ayrıca 5 video psd to css ve 10 video da wordpress tema entegre eğitimlerim mevcut. Uygun fiyata güzel temalar yapılır. Sadece tema değil psd to css de yapılır.

Yaptığım Tema Özellikleri
- Titizlikle kodlarım temaları.
- Valid olmasına dikkat ederim.
- CSS sprite vs... uygulanır.
- Temalar dinamik olur. (Sadece bir site için değil başka bir siteye de kurulsa farklı ayarlar ile farklı görünümler sağlanabilir.)

Çalışma Tarzım
- İşverenden istenen tema özellikleri alınır.
- Gerekli zaman işverene bildirilir.
- Fiyat söylenir.
- Anlaşma sağlanırsa 50% peşin ödeme alınır.
- İş yapılır.
- İş teslim edilir.
- Diğer 50% ödeme alınır.
- Tema kullanımından sonra sorunlar çıkarsa ücretsiz olarak destek verilir.
- Daha sonra ek özellikler istenirse ücetsiz yapılır. (Tabi çok büyük bir şey değilse.)

Ödeme Yolları
- Halkbank
- Vakıfbank
- Paypal

İlgilenenler PM ile ulaşabilir. Güven sıkıntısı olmaz. Telefon numaram, adres bilgilerim, sosyal medya hesaplarım vs.. Hepsi ile iletişime geçebiliriz.

gzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema editlendirildi,gayet başarılı.
cengizx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim İşin Ehli Bir Kişi Traderine Bakmayın Ben Her Şekilde Kefilim İşine Çok Temiz İş Çıkardı Teşekkür Ederim Kendisine
saathane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress css+entegre yaptırdım oldukça memnun kaldım. Diğer işlerimi de kendisine yaptırmayı düşünüyorum. Teşekkürler...
Skandeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsmail, dürüst ve işinin ehli insandır. Hayırlı işler kardeşim.

Mobil cihazdan gönderildi.