Göğsümde ağrı yok hocam, boğazımda hafiften var. Yutkunmakta zorlanmıyorum. Bilgiler için tekrardan teşekkür ediyorum.
Bugün doktora gittim arkadaşlar. Dahiliyeye gittim baktı, bu benlik değil ama bi ciğer röntgeni çektirelim dedi. Çektirdi, baktı bu benlik değil göğüs hastalıklarına git dedim. Gittim oradan randevu aldım. O doktor da kafa(sinüzit) röntgeni ve kan tahlili istedi. Bunları yaklaşık 4 saat sonra aldım. Doktor baktı, sorunsuz olduğunu söyledi. Ya diş eti iltihaplanması ya da vitamin eksikliği var dedi. Diş doktoruna görünmemi ve c vitamini almamı söyledi. Bir vitamin yazdı.
Güzel dileklerini ileten ve bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum, çok şükür her hangi bir problem çıkmadı.
Allah tüm hastalara acil şifa versin diyelim bu vesileyle..
Sinüzit filmi temiz mi çıktı yani? Çünkü sinüzit de ağzından kan gelmesine neden olabilir. Aynı şekilde geniz akıntısı da ağından kan gelmesine yol açabilir. Bu yüzden bir KBB uzmanına görünmeni tavsiye etmiştim, endoskopiyle inceleyip emin olabiliyorlar. Bunlar dışında bir şey çıkmamasına sevindim, dediğim gibi önce en basiti düşünmek gerek bu konularda. Yoksa yok yere evham yapıp olmayan bir şey yüzünden kendi psikolojisini bozuyor insanlar.