bazı arkadaşlar gerçekten çok vicdansızca yorumlarda buluyorlar. umarım yanlış bi yazı olmaz. ben kendi sitem adına konuşuyorum. ocak ayında açtım siteyi ve bir gün olsun aksatmadan düzenli içerik girdim hemde 100 200 kelime arasında oyunları oynayarak kullanıcının işine yarayacak bilgiler yazdım gerçekten de, ve sitem çok iyi tepki verdi sitem derken kullanıcılar 14-15 sayfa gezinme ortalaması 14-15 dakika süre ortalaması olan. günde en az 15 sayfa beğenisinin 15 - 20 de oyunların faceden beğendiği kullanıcın sevdiği bir site haline geldi herkez agresif backlikten bahsediyor sitemde agresif backlik adınada sitemde hiç birşey yok toplamda 4k bağlantısı olan bir site idi benim sitem niye gitti. 7 aydır alın teri döktüm o site için karşılığı bumu olmalıydı veya düşen sitelerin hepsi çok kötü de kalanlar çok mu iyiler hepsi harika link şemasımı oluşturmuşlar lütfen acımasızca mesaj yazarken agresif çalıştılar tarzı yazılar yazmayalım bugün hayatım en zor günlerinden birisini geçirdim. bilmiyorum belkide yanlış bir yazı oldu . kimseyi kırmak istemem şimdiden özür dilerim. yanlış birşey söyledi isem.