Selamun aleyküm arkadaşlar bu güne kadar defalarca sitelerimi sattım netten uzaklaştım ama dayanamadım tekrar geldim bu sefer kesin kararlıyım artık sitelerle ugraşmayacam o yüzden son kalan sitelerime elinizi vicdanınıza koyun gönlünüzden ne koparsa verin sitelere ödenen hiç bir ücreti şahsıma almayacam https://www.iddef.org/ tüm geliri bu yardım vakfına bagışlayacam elimde dernegin yardım zarfları var zarflara sadaka fitre zekatları katıp dernege veriyorum sizlerde site almak isterseniz 5 tl olabilir 10 tl olabilir . verebilisiniz tüm verdiginiz paraları sadaka niyeti ile vereceksiniz yani ödediginiz para siteye degil yardım kuruluşuna müslüman kardeşlerimizedir inşALLAH eger siteyi almak istiyorum fakat hiç param yok diyorsanız yine veririm siteyi hiç sorun degil
Az Sadaka Çok Bela Defeder
elimdeki zarfları dolduramadım geri boş zarfta vermek istemiyorum bu sebepten dolayı bu yönetimi seçtim yanlış birşey yapıyorsam hakkınızı helal edin arkadaşlar

sitelerin hepsi satıldı ilgi gösteren tüm kardeşlerimizden ALLAH razı olsun

sitelerin 2 tanesini ücretsiz digerlerinide ücretli bir şekilde verdim alan arkadaşlara hayırlı olsun yaptıkları hayırları da RABBİM kabul eylesin inşALLAH

pm lere cevap veremezsem lütfen 05419176773 nolu tlf mesaj bırakınız