Fhenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica ederim, sağlıkçı değilim ama orada burada duyuyorum bir şeyler. Evet dahiliye yardımcı olabilir fakat KBB'den başlasaydın daha iyi olabilirdi keza her zaman en basiti düşünmek lazım. Ama dahiliyeye de git, öksürünce kan geliyor de bi' akciğer röntgeni çeksinler en azından problemin ciğerlerinde olup olmadığını öğrenirsin. Göğsünde ağrı var mı, veya boğazlarında? Yutkunmakta zorlanıyor musun?
Göğsümde ağrı yok hocam, boğazımda hafiften var. Yutkunmakta zorlanmıyorum. Bilgiler için tekrardan teşekkür ediyorum.

Bugün doktora gittim arkadaşlar. Dahiliyeye gittim baktı, bu benlik değil ama bi ciğer röntgeni çektirelim dedi. Çektirdi, baktı bu benlik değil göğüs hastalıklarına git dedim. Gittim oradan randevu aldım. O doktor da kafa(sinüzit) röntgeni ve kan tahlili istedi. Bunları yaklaşık 4 saat sonra aldım. Doktor baktı, sorunsuz olduğunu söyledi. Ya diş eti iltihaplanması ya da vitamin eksikliği var dedi. Diş doktoruna görünmemi ve c vitamini almamı söyledi. Bir vitamin yazdı.

Güzel dileklerini ileten ve bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum, çok şükür her hangi bir problem çıkmadı.

Allah tüm hastalara acil şifa versin diyelim bu vesileyle..