Site adresi: pm isteyiniz.
İstenen Fiyat : 50
Günlük hit sayısı, kaynak link: Yazı eklendiği dönemde günlük 150-200. 6 aydır yazı eklenmiyor şuan 15-20.
Sitenin yaşı: 1 sene
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil, 49 $ değerinde tema dahil.
Hosting dahil midir: Hayır, 12 günlük sınırsız hosting kaldı.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır

Zamanım olmadığı için satıyorum. Siteyi arkadaşlarla bir heves açtık yazı eklemeye başladık 128 tane özgün kendi yazdığımız yazı ekledik bazıları oldukça uzun tanıtıcı yazılar, daha sonra vakitsizlikten herkes bıraktı. Siteye 5 adet domain, 1 yıllık sınırsız host ve 49 $ lık tema satın aldık. Tahmin edersiniz ki bunlar toplam 200 $ a yakın tuttu. Temayı satın aldığımız yerden sürekli destek alıyoruz zaten wordpress paneli normalden daha farklı temayı ilk yapan şirket seo ve reklam için özellikler eklemiş. Şu ana kadar hiç reklam koymadık para kazanma amacımız yoktu, zaten çok fazla bilgi sahibi değiliz bu konuda. Yaz gelmesiyle tekrar bazılarımız yazı yazmaya başlamak isterken daha fazla masraf yapmadan siteyi satmak istiyorum. Siteyi alacak kişi bu arkadaşlarla görüşebilir, çoğu benim kendi arkadaşım. Site gerçekten çok hoş bir görünüme sahip tema üzerinde çok emek harcandı, alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

*Siteye 128 adet özgün yazı eklenmiştir

*Domainin .com .net .org .info uzantılarından başka basketboloji.com uzantısı da verilecektir.

*49 $ değerinde tema lisanslı olarak, Themefuse destek hesabıyla beraber verilecektir.