Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar.
Milli Piyango oyunları çekiliş sonuçlarını yayınlayan bir internet sitemin ortalama günlük 800-1000 arası tekil, 1500-3000 arası çoğul hiti var.
2 haftalık 120x120
1 haftalık 250x250
Reklamlar karşılığında facebook sayfalarınızda reklam vermek istiyorum. Yani ben 1 yada 2 hafta ilgili boyutlardaki internet sitelerinizin yada sayfalarınızın reklamlarını siteme koyacağım. Siz de piyasa şartlarında sitemin facebook sayfasının reklamını facebook sayfalarınızda paylaşacaksınız. Böylece organik sayfa beğenisi elde etmek istiyorum.
İnternet sitemin trafiğinin yüzde 95'i google üzerinden, yüzde 4'ü diğer arama motorları üzerinden, yüzde yüz organik olarak gelmektedir. Adsense tıklama oranı 3 ile 5 arasında değişmektedir. Reklamlarınız sitemin sayfalarının tamamında görünecektir.
Zararlı içeriğe sahip olmayan internet sitelerinizin reklamına karşılık bu hizmeti bana verebilecek olanlar PM ile site adresini alabilirler. PMlerinizde reklamını siteme koymak istediğiniz internet site adresinizi ve sayfa beğenisi göndereceğiz sayfanızın facebook adresini de belirtirseniz sevinirim.
Not:Periyotlar sonunda detaylı rapor vereceğim.