Öncelikle Herkese Hayırlı Ramazanlar,
Şuan yapılan yorumları okuyorumda 1 haftadır sunucu gelmesini bekleyenler varmış ya bir an herhangi bir türk firmasından bunca kişinin sunucu siparişi geçtiğini ve aynı sekilde 1 hafta boyunca bekletildiklerini düşündümde off offf şimdiye kadar forumda ne konular açılmış ne hakretler görmüş olucaktı firmalarımız fransız firmasına tanınan tölerans neden türk firmalarına tanınmıyor acaba düşünmüyor değilim işte malesefki bizim türk piyasasında bir türk firmasına ticket açılsın 1 saat içinde cevap vermesin neler oluyor forumlarda ne kıyametler kopuyor bunu hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Ama malesef ki işte " BİZ BUYUZ "
Eğer belirtilen sözler tutulmazsa insanlar sinirlenir. Bu heryerde böyledir. Ama türk firması derse ki satın almadan önce 1-5 gün içinde kurulur. Ben bişi demem beklerim. Ama 24H içinde teslim edilir diye söyleyipte teslim edemiyorsa o zamna onu YAZMAYACAKSIN. Bu bu kadar basit yani.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:24:50 -->-> Daha önceki mesaj 16:22:43 --
Evet kısmende olsa haklısınız, ben ovh forumu ve twitter sayfalarını takip ediyorum teslimat konusunda fransızlardan çok az sayıda şikayet var, tek tük teslimatın çok geç olduğunu yazanlar var, ovh de ödeme onay süreci ve aşırı sipariş nedeniyle sıkıntı yaşadığını söylemiş. Türkiyede olsa yer yerinden oynar kıyaslamasına pek katılmıyorum, bu kadar uygun fiyat ve avantaj ile sunucu satışı yapılıyorsa normal zamandan 5-6 kat sipariş gelmesi ve sipariş süresinin uzaması gayet doğal bir durum, ovh global bir verimerkezi tek ülkede müşterileri yok ve iki tarafında zarar görmemesi için onay sürecine dikkat ediyorlar, yoksa ödeme yapan herkese tık tık kurup göndermeyide bilirler.
Ama şuna tabiki katılıyorum ovh gibi bir verimerkezi böyle bir fiyatlandırma yapıyorsa gelecek aşırı sipariş ve bunun organizasyonunuda yapmalıydı, bu büyük bir eksi getirir ovh ye.
Aynen dedikleriniz katılıyorum. OVH nin burda serverların sürelerini değiştirmesi gerekli diye düşünüyorum. Yada işleyişi hızlandırması gerekli.