Milesrebel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir hayrı yokki bana , elbet durulur durulduğunda insallah eski yerimizde oluruz
İnşallah olursun

duygugemisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek istediğim o değil. Şöyle bir örnek vereyim. 5-6 ay önce tamamen para odaklı .net uzantılı (oynayacam.net) bir oyun sitesi açtım. Belki aynı kelimeye kasan arkadaşlar farketmişlerdir. 3 ayda bedava oyun, bedava oyunlar kelimesinde 1. sıraya oturdum. oyunlar kelimesinde 2-3. sayfaya kadar geldim. oyunmoyun kelimesinde 2. sıradaydım. Bunu da tamamen doğal olmayan backlinklerle yaptım. Sonra bu sevincim tabi 2 hafta kadar sürdü. Doğal olmayan backlink cezasına çarptırıldım. Bence bu doğru bir karar ne kadar zarar etmiş olsam da, sitem sadece para odaklıydı

İçerik sayısı hak edip etmemenin ölçütü olamaz. Bugün botla bir günde 3000 oyun da eklenir, ama kalitenin göstergesi bu değildir.
yoo benimkisi botla değil ki hocam tamamen özgün sitede 21 kişilik ekip var onlar oyunlar ekliyor , filmler ekliyor , oyun incelemelerini paylaşıyor (kendi incelemeleri youtube üzerinden ve yazılı olarak) kısaca kendilerine özgün makaleler . Ama hak ettiği yere gelemedi site . Sanırım zamanı kısa diye bende beklemede kaldım umuyorum istediğim yere yerleşecek zaman içinde ..