Vatandaş durduk yere millete beddua okuyan ben miyim? Milleti kötüleyip de üstüne bir de dinden dem vuran ben miyim? Kendi gittiğin yerden dön gel, kendinle başbaşa kal ki biz de senin gittiğin yerden, seni getirmek için laf sarf etmeyelim. Senin hala yanlı laflarınla muhatap olmayalım.
Konuştuğun lafların ayarını bilmiyorsan bir daha yazdıklarını oku, ondan sonra bana ileri gidiyorsun, geri gidiyorsun de. Sen milletin Müslümanlığına laf ediyorsun?
"Bir müslümanada canı yanan biri için iyi olmuş demekte hiç yakışmaz bu mubarek ayda.."
Serzenişte bulunduğun kişi de senin gibi Müslüman işte. Ekmek yediğin tekneye beddua ediyorsun. İnsanların sitelerini damgalayıp, kötülüyorsun. Kendini onlardan üstün görüp ben emek verdim, onlar vermedi diyorsun. Buğz ediyorsun onlar için. Sonra gelmişsin ileri gittin diyorsun. Sen neredesin bunu sordun mu kendine?
Ve hala gelmişsin, konuştuğun lafların ayarsızlığına rağmen "en düzgün müslüman kardeşim" diye kinaye yapıyorsun. Sonra bunu söyledik mi haddini aşma diyorsun. Hacı sen haddini aşma, yerini bil. Kendini bil, kendinden meshulsün. Hırsınla, hıncınla gözünü karartma.
Haydi Allah yolunu açık etsin.
Şunları acıklayayım arkadaşım. Kimseyi karalamadım tersine canı yanan kişilerin ardından boyle konusmak yakışmaz dedim. Hiçbir kimseyi de kötülemedim. Söylediğim cümle şudur. Google spamı kalitesiz siteleri temizleyeceğim diye etrafta spamla dolu siteler bıraktı dedim.Kimsenin dinine bile laf etmedim sen kendin artık nereden çıkardıysan bilemiyorum ama sen laf ediyorsun."Bir müslümanada canı yanan biri için iyi olmuş demekte hiç yakışmaz bu mubarek ayda.." yazmısın ne güzel işte bu yakışmaz anlamında konuştum dikkatli okumamışın anlaşılan.Ben kendimi kimseden üstün görmüyorum. Emek vermeden para harcamadan birçok site geliyor para harcanan,emek harcanan siteler birbir gidiyor dedim. Ha bu sana terse bilemem.Neyse size laf yetiştiremicem. Benim cümlelerim açık anlamak isteyen istediğini anlar. İnsanın zikri ne ise fikride odur demişler. Senin düşüncen ne ise kim ne yazarsa yazsın sen zikrine göre anlayacaksın. Bu aptal saçma konuyuda burada kapatalım fazla zaman israfı yapmayalım.Herkeze hayırlı günler dilerim...