Lütfen PM Atmayınız. Gelen Teklifler Arasından Değerlendirme Yapacağım. Görüşmelerden verim alınamazsa KONUYU Tekrar Aktife alırım...

PM atan tüm arkadaşlara Teşekkürler...

Alıntı
Aşağıdaki tasarıma benzer bir Kartvizit Tasarımı yaptırılacaktır.

Çok ahım şahım bir tasarım değil. Zaten Takvim bileşenleri hazır halde bulunabiliyor. Bir iki tane de görsel eklenecek. Birkaç saatlik bir iş aslında.

Epeydir Corel Draw ile uğraşmadım. Başlasam kaç saate bitirirm bilemiyorum. O sebeple eli çabuk bir arkadaştan Tasarım alacağım.

Tasarımın arka kısmında Eylül 2013 ile Temmuz 2014 tarihleri arasında bir takvim olacak. Yer kalırsa birkaç ay daha eklenebilir sonuna.

Ön kısmında ise şekildeki gibi bir NOT DÖNÜŞÜM Tablosu olacak. Bunun yanında AKADEMİK TAKVİM'den birkaç adet tarih eklenecek yazı olacak.

Arka planın canlı olmasını istiyorum. Yazılar kolay okunsuz diye. Birde tabi ki bir logomuz var. O eklenecek tasarıma. Web adreslerimiz falan yazılıp teslim edilecek.

Bu arada belkirteyim bu kart için 50 TL'lik bir bütçem YOK. Birkaç arkadaş 50 TL dedi ama o paraya ben 5000 Tane kart bastırıyorum.Bunun birde baskı aşaması olacak ve maliyetin fazla tırmanmasını istemiyırum.