cbr lere hastayım ya 125 ile ortalama 140 ibre görebilirsin. vitesli daha önce kullanmadısan ilk önce yarı otomatik kullan ondan sonra vitesliye geç derim. oldukca hızlı ve sağlam kalitelidir honda lar ben yamaha 100 veya 125 lik falan alacağım daha ilerde..

benimde elimde 3 aylık scooter var 100 lük otomatik vites servis için onu kullanıyorum.
A2 ehliyet alınca bende yamaha 125 lik alacağım.
dediğim gibi vitesli kullanmadısan ilk önce yarı otomatikten başla diğer türlü çok zor gelir size.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:11:00 -->-> Daha önceki mesaj 14:08:21 --

oreilya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu honda cbr 125'in şekline güvenip süper sanmayın. İri yarı bir adam üstüne binince, motor sanki saplanmış gibi görünüyor. Kendimden biliyorum. Şehir içi en mantıklısı maxi scoter. Hem az yakar, hem keyiflidir. Ben şuan SYM gts 250 evo-i kullanıyorum. Çok memnunum.

http://www.sym-tr.com/urun/gt-250i/
bende yuki 100 cc kullanıyorum senin ki rahat km de 30 kuruş yakar.

benim ki km de 0,8 ile 10 kuruş arası yakıyor çok abanırsam gaza son hız da 10 kuruş yakıyor ama 70 civarında gidersem sıkıntı yok. 0,8 kuruş yapıyor ama kötü yönü 4 Lt alıyor benzin şöyle 10 Lt olsaydı harika olacaktı.