Valla cumlelerinizi hayretle okudum ne bu celal ve hiddet. Yazımı dikkatli okumadınız anladığım kadarıyla. Yazımda büyük emekler verilerek yapılan sitelerin gitmesine üzülüyorum dedim. Hacklinkle spamla gelenler ekmek yemesin bende buna katılıyorum. Gelelim bana beni tanıyanlar bilir ben asla spamla,hacklinkle filan uğrasmam dokerim paramı emeğimi gelirim. Sanmıyorum burada kimse benim hakkımda aksini söylemez. Bukadar şiddetlenmeyin. Ben kimseye beddua da okumadım.Siz şey sanıyorsunuz sanırım google de ceza alanların çoğu hatalarından dolayı yada spamlarından dolayımı alıyor sanıyorsunuz. Benim en son bir şerefsizin saldırıları yüzünden ceza aldım. Bu şekilde indirdiler.Malesef yurdum insanı emek dökmeden birilerinin omzuna çıkarak birseyler elde etmeye çalışıyor. Allaha hamdolsun bugune kadar bir dilim haram ekmek bile yemedim ama diğerleri için birşey diyemem. İnş. herkez emeği ile alın teri ile para kazanır. Sağ sola saldırarak yada birileri haksız yere ceza alınca ben çıkayım mantığından uzak durarak bol bol bereketli paralar kazanırlar. Sanırım bu yazım sizin için daha net olmuştur. Tabiki bir şartlanmanız yok ise bu yazımda kendimi daha net ifade ettim. Hayırlı geceler dilerim.
Neyin celali, neyin hiddeti arkadaşım? Cümlelerinde celali ve hiddeti barındıran sensin. Sensin "bir vesile olsa da Google batsa, defolsa gitse" diyen. Ve bu yazını eleştirdim diye ben mi hiddetli, celalli oldum?
Madem hakka, hukuka bu kadar düşkün insansın o vakit niye backlink çalışması yapıyorsun? Belkide senden daha kaliteli, daha özgün, daha mistik siteler var ama parası yok backlink alamıyor ne olacak? Boş ver bunları, haline şükret. Kazandığına şükret, yoluna devam et.
Emeği neye göre ölçülendiriyorsun? Belki bana göre de sen hiç emek sarf etmedin. Yargı merci misin ki o haklı, bu haksız. O emek harcadı, bu emek harcamadı diye kanaat kullanıp sonrasında da hırsına yenik düşerek beddualar okuyorsun, kişileri kötülüyorsun (emek harcamadı diye, her uğraşı bir emektir.). Sen, senden meshulsün arkadaş. Yaptın yaptın, oldu oldu, olmadı ise başkasını suçlayamazsın. Has Müslüman isen yoluna gidersin, daha iyisi için uğraşırsın. Laf ile Müslümanlık olmuyor.
"... Ben google lanet okuyorum inş. biri gelir ve bu elemanları al aşağı eder." bu cümlen beddua değil midir? Beddua illa kişilere mi okunur? Benim anlamadığım ney biliyor musun? Google olmasa, onun sırtından kazandığın parayı kim verecekti sana? Ekmek yediği yere bile sadakatsiz davranan bir insan istersen cihan alimi olsun, hiç umurumda olmaz. Ekmek yediğin tekne batsın diye lanet okuyorsun.
"Allah, herkesin rızkı benden" diyor. Sen kimsin de "hacklink'le gelen ekmek yemesin, benim sitemi batıran Google'a lanet olsun" diyorsun? Hem Müslümanlıktan dem vuruyorsun, hem de Müslümanlıkla alakası olmayan her türlü davranışı sergiliyorsun. Allah senin gibi düşünmüş olsaydı o vakit hırlısı, hırsızı geberip gidecekti. Niye o vakit onların rızkı var?
"... Malesef yurdum insanı emek dökmeden birilerinin omzuna çıkarak birseyler elde etmeye çalışıyor." diyorsun; kim ne yapmış, nasıl yaşamış seni hiç ilgilendirmez. Sen, kendinden meshulsün. Eğer birinin bir yanlışı varsa gündelik hayatta devletin yargısı ve kolluk kuvvetleri bunun peşine düşer, sanal alemde Google ile çalışıyorsa Google peşine düşer, ahir hayatta yaradan peşine düşen. Senin söylemen ile, senin yakıştırman ile bu işler yürümez. Kendini bil, gerisini sal gitsin. Lafını bil, beddua etme, olduysa oldu buna da şükür de yoluna git. Kendin diyorsun "diğer ülkelerde daha beteri yapılıyor" diye. Madem bunu biliyorsun, neden "yurdum insanı" diye bizimkilere saydırıyorsun?
"Spam yapıyorsun" diye seni kastetmedim, oyun sitelerini kastettim. Seni eleştirdiğim noktalar; işi Müslümanlığa vurup, Müslümanlık harici her tür davranışı sergilemen. Hırsından kararan gözlerinle kendini diğerlerinden üstte kabul edip, diğerlerini kötülemene dair yazdım.
Lafı bal edip konuşmak vardır, acı biber edip hırsını, hıncını etrafa saçmak vardır. Sen bal ol.