Öğrenciyim diyorsan öğrenci kimliğin iş bankasından hesap aç. aslında iyi banka olarak arkadaşlar yeterince önermiş. hepsinin de iyi olduğuna hem fikirim. benim iş bankası önermemin tek sebebi şudur. tüm türkiyede şubeleri olması her zaman aradığınız da bir yerlerde atm sini bulabiliyorsunuz. bunun dışında öğrenci için aidat almıyorlardı 4-5 sene önce aldım hesabımı öğrenci durumum bitinceye kadar ne kredi kartından nede banka hesabından işletim ücreti kesilmedi. bu açıdan memenunum. zaten online bankacılık kullanacağım demişsin. eft değil ama havaleler ücretsiz zaten.(ki çoğu banka için interaktif bankacılıkta havale ücreti yoktur.)
Diyeceğim şu eğer her zaman ulaşmak istiyorsan ve eft ile çok az işim olur havale yeter dersen iş bankası ve halk bankası öneririm. diğer avantajlarına göre değerlendiriyorsan. arkadaşlar avantajlarıyla yazmışlar. burada dikkat etmen gereken nokta. öğrenci olarak çoğu banka işlem ücreti v.s almıyor. önemli olan öğrencilik dönemin bittikten sonrada kullanabileceğin bir banka olsun.