) Ne kadar bencilce ve yanlı bir düşünce. Siz, o sıralamalara gelirken sizin üstünüzde olan siteler alaşağı olmuştu ve sizler de o dönem sevinip, afiyetle işin kaymağını yediniz. Hayat tahterevalli gibidir. Biri iner, biri çıkar. Saymışsınız, saymışsınız ondan sonra işi Müslümanlığa vurmuşsunuz

Sonrasında da beddua okumuşsunuz. Müslümanlıkta beddua okumak da yasaktır ve tasvip edilen bir durum değildir. Bu kadar çelişki içinde olmayınız.
Spam'ın en büyüğünü sizler yaptınız. Her kelimede üst sıralara çıkmak için her türlü spam'ı yapıp, arama motorunu manüpüle ettiniz. Sizler bu manüpülasyonu yaparken halinizden memnundunuz, şimdi düşünce mi bundan şikayetçisiniz?
Sizin yerinizi alan siteler de biraz para kazanmaya başlayınca sitelerinin tasarımını da düzeltirler, sitelerine de 3-5 kuruş harcarlar. Herkes sizin gibi maddi durumu düzgün olmayabilir. Başka insanlara da şans vermesini bilin. Siz alaşağı oldunuz diye kendinizi ya da sitenizi en iyi görüp de başkalarını hakir görme ve onlara dair buğz etmek hangi Müslümanlık türünde vardır?
Suyun başında iken problem yok, su alıp götürünce laf söyleyin. Boş iş bunlar, bir de bu işlere dini kitabı bulaştırıp da bu tür yorumlarda bulunmayın.
Geçmiş olsun.
Valla cumlelerinizi hayretle okudum ne bu celal ve hiddet. Yazımı dikkatli okumadınız anladığım kadarıyla. Yazımda büyük emekler verilerek yapılan sitelerin gitmesine üzülüyorum dedim. Hacklinkle spamla gelenler ekmek yemesin bende buna katılıyorum. Gelelim bana beni tanıyanlar bilir ben asla spamla,hacklinkle filan uğrasmam dokerim paramı emeğimi gelirim. Sanmıyorum burada kimse benim hakkımda aksini söylemez. Bukadar şiddetlenmeyin. Ben kimseye beddua da okumadım.Siz şey sanıyorsunuz sanırım google de ceza alanların çoğu hatalarından dolayı yada spamlarından dolayımı alıyor sanıyorsunuz. Benim en son bir şerefsizin saldırıları yüzünden ceza aldım. Bu şekilde indirdiler.Malesef yurdum insanı emek dökmeden birilerinin omzuna çıkarak birseyler elde etmeye çalışıyor. Allaha hamdolsun bugune kadar bir dilim haram ekmek bile yemedim ama diğerleri için birşey diyemem. İnş. herkez emeği ile alın teri ile para kazanır. Sağ sola saldırarak yada birileri haksız yere ceza alınca ben çıkayım mantığından uzak durarak bol bol bereketli paralar kazanırlar. Sanırım bu yazım sizin için daha net olmuştur. Tabiki bir şartlanmanız yok ise bu yazımda kendimi daha net ifade ettim. Hayırlı geceler dilerim.