Merhaba arkadaşlar.

Şuan için alma imkanım olmayacak diğer ay alacağım ancak sonrasına hazır tutuyorum alacağım elektronik malzemeleri.

Motorola milestone tarzı klavyeli veya normal klavyeli telefon modelleri arıyorum milestone alacaktım ancak ne sıfırı var nede doğru düzgün ikinci eli..

Biraz araştırmalarım doğrultusunda NOKİA X5-01 hoşuma gitti ancak telefonu stoklarda görmüyorum.

Diğer bir aramamda HTC CHACHA markalı telefon oluyor ancak gittigidiyor aracılığı ile bazı özelliklerine baktığımda bir açıklamada örneğin radyo wifi vb dokunmatik var denilirken diğer bir açıklamada olmadığı belirtiliyor kafam karıştı ama birçok incelemede üstün olduğu belli.

Fiyata aldanarak SAMSUNG M8800 PİXON markalı telefonada baktım ama dokunmatiğe alışık değilim..

Ve son olarak NOKİA 303 markalı telefonu inceledim tam olmasada kafama yatkın oldu gibi.. Sizlerin tavsiye edebileceği normal veya bütünü ile klavyeli cep telefonu önerileriniz neler olur ?

Ve htc chacha ile nokia 303 markalı telefonlardan hangisini almamı tavsiye edersiniz ? İkili karşılaştırmamda htc daha üstün gibi ama kararsızlığım yine diz boyu

Cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. Ek olarak şunuda belirteyim modası önemli değildir..