Valla arkadaşlar çoğunuzun yazısını büyük üzüntü içinde okudum. Sevinenler çok ayıp etmiş. Belki sitelerin sahiplerine garezleri var ondanda yazmış olabilirler. Önemli olan sitelerin gitmesi değildir. Kaliteli sitelerin sıralamadan gitmesidir. Girin oyun kelimesine,oyunlar yada oyun oyna kelimesine. Ne acaip siteler sıralamada. Adamlar sitelerine 5 para harcamamışlar açmışlar reklamla doldurmuşlar. Şimdide pastanın büyük dilimini yiyorlar. Ben ve birkaç arkadaşım bu sıralama düşmesinden fena yara aldık. Gelir kaybımızda öte okadar emek verdiğimiz sitelerimiz gümledi. Yerimize kimler geldi 20 tane link çıkışı vermiş siteler,tasarımı allaha emanet siteler ve spam içerikli siteler. Bu google yanlış bir stratejisidir. Spamdan kurtarıcam diyor ama şuanda sıralamalarda hep spam siteler var. Haa oyunskor,oyunmoyun,ben yada diğer arkadaşlarım haksız bir iş yapmışlarsa cezayı alalım. İnanın çoğu ceza neden kaynaklı bilinmiyor. İtiraz ediliyorlar cevap ise kalıplaşmış otomatik cevap.Kalite kurallarına aykırısın. Yani google haktan hukuktan uzaklaşmış durumda. Ben google lanet okuyorum inş. biri gelir ve bu elemanları al aşağı eder. Bir müslümanada canı yanan biri için iyi olmuş demekte hiç yakışmaz bu mubarek ayda.. Yanlışım yada birilerini kıracak bir cümle yazdıysam baştan özür dilerim. Herkeze hayırlı ramazanlar....
abi çok güzel demişsin lakin, bu sitelerin oyun olmayan alanlarda çıkabildiği konusuna parmak basmamışsın. sen oyun alanında manipüle etmediğin sürece sıralamadan düşeceğini sanmıyorum. düşen tüm sitelerin manipüle ettiği ortada. yani ben bu işin bu kadarla kalacağınıda sanmıyorum. bu kadar yatırım yaptık diyenlerin siteleri 1'er 2'şer gitmeye devam edicek. Google bunu 2 yıl önceki büyük güncellemesinde açıkca söyledi. Şimdi bu büyük sitelerin yapacakları konu oyun alanında takılmak ve her kelimede siteyi çıkarmaya çalışmamak.