cost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

peki neden üstadım bunun sebebi? haber sitelerinin her ek konusu yada subdomaini diğer niche sitelerden daha fazla değerli... bunun belirli bir sebebi war mı sizin açıklayabileceğiniz? yorumlarınızı merak ediyorum.
Sizde oyun sitelerinize oyun eklerken hüloğğğğ seni seçtim, kılıyım kılıyım oyunu oyna diye başlıklar atarsanız siteniz tavan yapar. Aynen örnekte ki gibi haber siteleri provakatördür. En provakatörünü (arada ismi geçiyor) zaten hepimiz biliyoruz. Öyle bir başlık ve manşet atılıyor ki tamamıyle hit çekmeye yönelik. Hal bu ki hiç bir haber değeri yok. Zaten konuyu girip okuyan alayına sövüp çıkıyor. Utanmadan da yayınlıyorlar. Ben okurken rahatsız oluyorum. En önemli kaynakları ÇALINTI resimler. Sağdan soldan çaldıkları resimleri sitelerinde galeri yapıp yayınlıyorlar ve adına habercilik diyorlar. Eğer sende resimlerini almaya kalkarsan manifesto yayınlıyorlar. Resim ve haberlerimizi çalamazsınız diyerekten.

Devir namussuzluk ve ahlaksızlık devri. Midesi geniş olan parayı mideye indiriyor.