Shrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba şuanda türkiye konumlu bir sunucum var fakat saldırı alıyorum. Sunucuyu oyun sunucusu olarak kullanıyorum. Saldırı alır almaz kapanıyor haliyle. Bana ohv'yi önerenler oldu sunucularında donanımsal varmış herhangi bir saldırı almıyormuşuz sunucuya bende benim teknik işlerimle ilgilenen forumdan bir arkadaşıma danıştım geçen yıl benim oyun sunucum onların firmasındaydı sunucuyu'da ohv'den almışlar sunucuya saldırı gelınce 1 gun ıcerısınde 2 kere ip ban yemişti sanırım açtırdık sonradan bir sıkıntı olmadı. Tabi bu geçen yıl şuanda ohv ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirler mi ?

Oyunumu ohv sunucularına taşısam herhangi bir sorun çıkar mı ?
Yada oyun sunucumda anlık 400- 500 online varsayarsak donanımsal frewall almaya kalkışsam ne kadar para vermem gerekiyor donanıma ?

Makaleyi okuduktan sonra yardımcı olursanız sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
OVH 'da lag loss gibi online oyunlar icin problem olabilir. Benim önerim TR 'de bu hizmeti sağlayan kisiler ile görüsüp dedicated kiralamanız.

@Elazığlı168 ile görüşün size yardımcı olucaktır. Lakin TR 'de firewall hizmetli sunucu alacaksınız azcıkta keseyi açacaksınız ne yazık ki.