kaza bir gerçek sadece kazayı kardeşi yerine abisi yaptı olarak tuttuk benlikde birşey yok sadece üzüldüm ve ceza yemesini istemedim.
hocam çocuk karşımda abi nolur trafik çağırma kurban olayım döverler beni evdekiler diye ağlarsa göz yumamıyorsun yazıktır günahtır bende 17-18 yaşlarında motorla arabaya vurdum ehliyetimde yoktu insan nasıl zor duruma düşüyor biliyorum ama ondan sonra daha dikkatlı oldum gittim ehliyetimi aldım allaha şükür 4 senedir ne kazam var ne bişeyim
tabi hocam tutanak tutarken poliçeye baktım 12 aya kadar sigortası var motorun suçlu %100 o arkadan vuruyor benim sigortamlık birşey yok onun sigortası ödicek zaten onu biliyorum sadece benim bu konuyu açmamdaki amaç bu tutanağı nasıl işleme koyucam dosya açılması gerekiyormuş nasıl dosya açıcam ne yapıcam sorum bu
Aşağısında onuda yazmıştım üstad, karşı tarafın sigortasını ararsın dosya açtırırsın, anlaşmalı olduğu servisleri öğrenirsin evraklarınla gidip aracı servise bırakırsın, belli bir süre zamanın var ama bekletirsen eksper ve sigorta firması cinslik yapar baştan uyarayım.