itiraz eden, oturduğu yerden seo fikirleri sıkan arkadaşların bu değiştirilen yeni durumu bir yorumlamalarını ve bahsettiğimiz "anchor text & filtre cezası" ilişkisini tekrardan bir rica edelim ?
ben, tecrübe etmediğim hiçbirşeyi yazmadım şimdiye kadar.
insanları yanıltmak konusunda Allah'dan korkarım.
Keywordlerle alınan anchor textler ciddi bir risktir. Direkt olarak "hey google bana bak, arama sonuçlarını manipüle etmeye çalışıyorum diye" bağırmaktır.
Anahtar kelimede çıkmak isteyen tanıtım yazısını ona göre optimize edecek.
Tanıtım yazılarının nasıl hazırlanması gerektiği konusunda alkadraz ve abirisebil in LSI hakkında yazdığı yazılardan istifade edilebilir.
Denemediğim bir konu "anchor text" yerine banner reklam alımı ve "alt" attribute ın anahtar kelime şeklinde belirlenmesi. Bunun ceza getiren bir durum olup olmadığını bilmiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla backlink incelemeleri manuel yapılıyor son zamanlarda. En risksiz şeklinin keywordün geçtiği bir widget başlığının altında banner ın bulunması olduğunu düşünüyorum.
Açıklama için teşekkürler hocam. "
Anahtar kelimede çıkmak isteyen tanıtım yazısını ona göre optimize edecek.
Tanıtım yazılarının nasıl hazırlanması gerektiği konusunda alkadraz ve abirisebil in LSI hakkında yazdığı yazılardan istifade edilebilir. " bu yazılardan örnek vermeniz mümkün mü?