player'ın küçük bir sıkıntısı var ben mesela 20:02'inci dakikadan başlatmak istiyorum bunun için yüklemesini beklemeliyim. vk frame'inde bu durum yok. ayrıca siz flash player client tabanlı bir url ayrıştırması yapmışsınız anladığım kadarıyla ben bilmiyorum flash player kodlamasını ama bunu c# ile yapmak çok basit. flash player ile malum adresi getirip gerekli urlleri 240 360 480 720 diye alabiliyoruz ayrıca gelen bilgilerde video_max da mevcut buradanda max değeri alabiliyoruz. sorum şu hocam vkdaki gibi herhangi bir süreye geldiğimizde oradan başlatabilirmisin var mı böyle birşey?
Geliştirici sohbeti yaptıgımızca güzel bir yazı yazdıgınız ama şurda yazınca bilmeyenler için şu yazıdan şu çıkıyor :
Çok basit bir şey yapılmış, kalite getirimi de çok basit.
Satış konularından ziyade bana bu tür içerikleri mesajla yazınız.
Flashda evrensel engeller var, yoksa flash bir içerik canavarıdır. C de alıp geçme olayını java ile de cok basit dediginiz şekilde yaparsınız sonrasında video olaylarında yine takılırsınız.
Şu sistemin örneği bu şekilde yokken bu gibi "iyi niyetli olduğnuzu düşünmeme rağmen", ifadelerle yazmamanızı rica ederim.
Herkes burda geliştirici değil. Flashı bilmiyorum demişsiniz zaten flash ayagında o iş C # gibi gitmiyor. Olsaydı onlarca Vk player satısı ile r10 canlanırdı
Sıkıntı dediğiniz ise, çok istenmeyen bir ek yük olduğu için koymadım. Ek özellik olarak kişiye özel player şeklinde olabilir belki . Genel satışa pek düşünmüyorum
İyi forumlar